• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı siyahtan küllü sarıya çevirdim platin olması için artık ne yapmalıyım

ilksah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
3.857
6
358
saçlarımı siyahtan 2 hafta içinde 8 kez aça aça küllü sarıya çevirebildm 5ini kendm evde 3ünü kuaförede olmak üzere artık en son küllü sarıda kaldı bundan sonra saç diplerim çıktıkça hangi renk boyamam gerekio ben platin olsun istiyorum platin olması içn sürekli hangi renk boyamam gerek
Bu arada kimsenin saçı elinde kalmıomş sanırım onu anladm 2 haftada 8 işlem 3ü açıcı 1i oriel 4ü boya oriele kadar gayet sağlıklı pırıl pırıl saçlarım vardı oriel biraz mahvetti ama olsun fön çekince kötü durmuo

Uploaded with ImageShack.us
şu an ki saçım tamamen bu renk

Son düzenleme:
saçına nasıl böyle kıyabildin anlamadım doğrusu?sana ben diğer sayfadada açtırma yıpranır demiştim.zaten kısa saç kullanacakmışsın en fazla yaza kadar doğal saçını bulabilirdin boyalı yerleride kestirirdin oh mis gibi tertemiz saç istediğin renge dönerdi.ama yapmışsın bir kere artık bakım kürleriyle canlandırmaya çalış bence.umarım pişman olmazsın

ya tatlım gece boyatmıştm ben o zaman küllü duruodu zaten kuaförde küllü boyamştı şimdi gün ışığında karamel gibi duruo yaa ne renk olmuş benm saçlarım neyse olsun siyahtan kurtuldum ya artık daha birşey istemem yıpranması sorun değil şimdi diplerim çıktıkça boyayacağm platn olması içn ama ne renk boyamam gerekio yine açıcımı acaba

sürekli koleston 12-0 ile boyarsan gitgide açılır cnm...ama çok sık boyama artık biraz ara ver ,saçlarına bakım yapıp dinlendir bence,hemen tek seferde platin olmaz zaten,bir sürü de işlem görmüş saçın,dediğim gibi dinlendirdikten sonra belirli aralıklarla 12-0 boyarsan zamanla platine kadar gider ztn,

saçlarımı siyahtan 2 hafta içinde 8 kez aça aça küllü sarıya çevirebildm 5ini kendm evde 3ünü kuaförede olmak üzere artık en son küllü sarıda kaldı bundan sonra saç diplerim çıktıkça hangi renk boyamam gerekio ben platin olsun istiyorum platin olması içn sürekli hangi renk boyamam gerek
Bu arada kimsenin saçı elinde kalmıomş sanırım onu anladm 2 haftada 8 işlem 3ü açıcı 1i oriel 4ü boya oriele kadar gayet sağlıklı pırıl pırıl saçlarım vardı oriel biraz mahvetti ama olsun fön çekince kötü durmuo

şu an ki saçım tamamen bu renk

cnm sacını baya acmayı basarmısn platine az kaldı az daha sabır tatlım:)

son hali gayet iyi duruyor ilkşah.bir süre hiçbirşey sürme düzenli olarak yağlar yada yıpranma karşıtı ürünler sür büyük olasılıkla yumuşayacaktır zamanla.sonra yavaş yavaş açarsın canım.ben bile şuan değiştirmek istemiyorum.çünkü çok çok canlı saçlarım yok benim.birde onuda küstürmeyim iyice:))

canım bence saçını son hali çok yakışmış sana bende bayramın 3.günü çok sık röfle attırdım düz boya gibi oldu saçım normalde kumral kuaförüm düz sarı yaparsam saçın yıpranır ve yanar dedi 4 saat uğraştı ama harika bir sarı oldu ayrıca yüzüne platın sarısı gitmez tatlım benim kaşım ve kirpiğim orjinal sarı olduğu halde platin düşünmedim ben hem çok soluk durur yüzün yaşını daha fazla gösterir bence daha fazla saçını yıprtama renk harika olmuş tabiki karar senin...

Son düzenleme:
tatlım bende beğendim son hali ama platin kendimi bildim bileli istiorum 1 günlüğünede olsa o platini saçımda görmek istiyorum :)

sakıncası yoksa sende saçının resmini koyarmısın:)öyle bir anlattın ki çok merak ettim doğrusu:):)
canım bence saçını son hali çok yakışmış sana bende bayramın 3.günü çok sık röfle attırdım düz boya gibi oldu saçım normalde kumral kuaförüm düz sarı yaparsam saçın yıpranır ve yanar dedi 4 saat uğraştı ama harika bir sarı oldu ayrıca yüzüne platın sarısı gitmez tatlım benim kaşım ve kirpiğim orjinal sarı olduğu halde platin düşünmedim ben hem çok soluk durur yüzün yaşını daha fazla gösterir bence daha fazla saçını yıprtama renk harika olmuş tabiki karar senin...

benimde saçım platin.ama doğal siyah saçın üzerine yapıldı.her boyamada bir adım platine yaklaştım.ve sonunda yakaladım.çok sık boyatmadığım içinde(3-4 ay arayla)saçım yıpranmadı..

sürekli koleston 12-0 ile boyarsan gitgide açılır cnm...ama çok sık boyama artık biraz ara ver ,saçlarına bakım yapıp dinlendir bence,hemen tek seferde platin olmaz zaten,bir sürü de işlem görmüş saçın,dediğim gibi dinlendirdikten sonra belirli aralıklarla 12-0 boyarsan zamanla platine kadar gider ztn,

1 ay dinlendiricm canım :D daha fazlasına dayanamam boyarım yani sabırsızm bayağı
son resimdeki tatlı bir renk olmuş rengi ne...:26:

orielle açtktan sonra kuaför küllü sarı veya küllü kumrala boyadı o sırada ağlıodum bakmadm hangi renk ne yap ne et düzelt demiştim ama hoşuma gitti benmde tabi platin olmadan huzura eremeyecğim

ben azmine hayran kaldım :) kimse cesaret edemez böyle bi işlem yapmaya diyeceğim ama bende senin gibiyim :) ama benim fikrimi sorarsan eğer platin çok yapay durur bu hali çok tatlı karamel bakır sarı karışımı değişim bişi olmuş ben çok beğendim

ben azmine hayran kaldım :) kimse cesaret edemez böyle bi işlem yapmaya diyeceğim ama bende senin gibiyim :) ama benim fikrimi sorarsan eğer platin çok yapay durur bu hali çok tatlı karamel bakır sarı karışımı değişim bişi olmuş ben çok beğendim

biliorum tatlım çok orjinal durmayacak ama çoookk öncelerden beri hayalim illaki yapacağım 1 gün kullanabilsem dahi yapıcam yani

benmde şu an saçlarım siyah açmak istiyorm nasıl bu renge dönüştürdün canm aşama aşama anlatırmısn :69: bende açabilirim İNŞALLAH :59:

ilksah, arkadaşımda siyah saçtan kurtulmak istiyor kullandığın malzemelerin markasını yazabilirmisin
birde saçının siyahtan sonraki 2. halinide çok beğendi hangi rengi uyguladın paylaşırmısın canım

Son düzenleme:
canım son hali çok güzel olmuş bence de, ama sen bilirsin tabi.

seda yaramaz senin saçında çok güzel ben çok seviyyorum bu tonları.

Back