Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sarı sac sizi daha yaslı göstermiş. bence siyah daha hos
teşekkür ederm aslında siyahıda seviyorum ama yaz geliyo ya şimdi birde ben birşeye taktığım zaman illa yapcam :S bu huyumu pek sewmiyorum ama zaten saçımdan olmamk için 1 2 ay daha beklerim ona göfre yaparım yada bi kuaföre yaptrrm artk napalm
2 ay önce saçımı siyaha boyadım çok pişman oldum saçımı sarıya boyamayı düşünüyorum saçlarım şuan tam olarak bu renk
bu rengi evde nasıl açabilirim ve güzel bir sarı elde edeblirim istediğim renk tam olarak avril lavignenin rengi gibi bir sitede koleston yoğun renk açıcı +röfle setiyle güzel bir sarı olabileceğini gördüm.Acaba öylemi uygulamalıyım.Diğer konulardada röfle setinin çok iyi açtığını okumuştum bu yüzden sadece röfle setimi kullanmalıyım karar veremedim yardım edin lütfeen
http://e1204.hizliresim.com/w/3/42f00.jpg
cnm bnmde sclrım sıyahdı ve actım once turuncu oldu smdı cıkolata karamel rengıne boyadım guneste sarıyı anımsatıor ve yvvas yavas donersn sıyahdn dönmesı zor ve sclrın yıpranır
bak bide bişey daha sölyim...bi saç boyama videosu var orda hangi markadı hatırlamıyorum ama denk gelmişti.senin gibi uzun saçları önce tiftiyooo bi güzel en uçta kalan az saçları acıyor yani acık renge boyuyor..sende boya arya artık acıcımı yaparsın yoksa acık renk boyamı ama boya boyayı acmaz.sonra yıkıyor dopal olarak uçlarda çok az saç boyanıyor.sonra fönlüyor..çok güzel oluyor en azından uçları acılır.bak bakalım o videoya.eğer bende bulursam eklerim ok.
bende bulamadım bidaha bi boya markasınsaydı sanırım...işte senin asıl sorunun saçını siyaha boyamak..bekle cnm bence artık napıcann...en iyisi bu ayrıcada bölede güzelsinn...bu arada bende bi konu açtım ama ancak bi kişi cevapladı bari buraya yazıyım...benim saçım sarı yopun röfleli yanii.kendi saçlarımda koyu kumral ama siyaha yakın.diplerim çıkmıştı bayaa..bende gittim naptım..çok açık küllü acık kumral aldım bugün boyadım ve dipleri çok acıldı ama böle kına yakmışım gibi oldu ...bakır gibi...şimdi böle kaldım.yarın napıcam bilmiyorum..biraz daha koyu kumral alıp 15-20 dak .bekletiyim diyorum..ama nasıl olur bilmem...çok kötüyüm yaa...
bende bulamadım bidaha bi boya markasınsaydı sanırım...işte senin asıl sorunun saçını siyaha boyamak..bekle cnm bence artık napıcann...en iyisi bu ayrıcada bölede güzelsinn...bu arada bende bi konu açtım ama ancak bi kişi cevapladı bari buraya yazıyım...benim saçım sarı yopun röfleli yanii.kendi saçlarımda koyu kumral ama siyaha yakın.diplerim çıkmıştı bayaa..bende gittim naptım..çok açık küllü acık kumral aldım bugün boyadım ve dipleri çok acıldı ama böle kına yakmışım gibi oldu ...bakır gibi...şimdi böle kaldım.yarın napıcam bilmiyorum..biraz daha koyu kumral alıp 15-20 dak .bekletiyim diyorum..ama nasıl olur bilmem...çok kötüyüm yaa...
benim saclarim platin sari.. bi ara (depresiflikten heralde ) gidip mavi siyah yapmistim.. iki haftada da ben naptim allahim diye aglamaya basladim..
gittigim kuafor cok deneyimli profesyonel geri platine dondurebilecekmisiniz dedigimde baktilar incelediler ettiler dondururuz dediler. ve gercekten sanki hic mavi siyah yapmamisim gibi eski rengini tonunu yakaladilar. saclarim yanmadi kopmadi.. yavas yavas actilar. butun gunum kuaforde gecti ( sabah 9dan gece 11e kadar) ama degdi.
istanbuldaysaniz size kesinlikle tavsiye edebilecegim bir kuafor var bilginiz olsun:129:
canim ozelden mesaj attim sana bakinca yazarsin buraya
Bence siyah saç daha çok yakışmış.Sarı ten renginizle uyumlu olmamış