Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı sarıya açmak istiyorum resimli

loryn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
69
0
46
İstanbul
2 ay önce saçımı siyaha boyadım çok pişman oldum saçımı sarıya boyamayı düşünüyorum saçlarım şuan tam olarak bu renk

bu rengi evde nasıl açabilirim ve güzel bir sarı elde edeblirim istediğim renk tam olarak avril lavignenin rengi gibi bir sitede koleston yoğun renk açıcı +röfle setiyle güzel bir sarı olabileceğini gördüm.Acaba öylemi uygulamalıyım.Diğer konulardada röfle setinin çok iyi açtığını okumuştum bu yüzden sadece röfle setimi kullanmalıyım karar veremedim yardım edin lütfeen

http://e1204.hizliresim.com/w/3/42f00.jpg

Evde açmak oldukça zor ve riskli, dipler sapsarı olup diğer kısımlar aynı renk kalabiliyor. Ya da saçını yakma riskin çok yüksek canım
Bir de siyah saç tek seferde açılmıyo diye biliyorum ben :26:

siyahhh!! bu saçı açma şimdi sakın ama sakın böyle bir hata yapma... saçların elinde kalır bu 1. ikincisi çok yakışmış bence hiç değiştirme. illaki istemiyorum diyosan bekle hemde 4 -5 ay bekle yoksa dediğim gibi saçlarını ellinde bulursun.. güzellik salonlarında bile yapmazlar siyah saçı sarıya .. zaten denessen bile hemen dönmez sarıya.. o dediğin boyalarda bile kestane ustu koyu renklerde tavsıye edilmez yazar..

sana sarı hiç gıtmezkı bole gayet ıyısın bence
ama ılla yapıcam dıosan kuafore gt bnce hemde paraya kıyıp cok ıyo bı yere gıt evde olcak ıs degıl

Off ya çok üzüldüm bekliyim o zaman zaten saçlarımıda uzatmak istiyorum elimde kalmasın bari çok teşekkür ederim bari bekliyim aksın öyle yaparım.Bikaç konuda gördüm siyahtan dönenleri ama ben kendi resmimi koyup yorum almak istedim çünkü açıkcası korkuyorum saçım elimde kalır diye artık mevcburen bi kaç ay daha böyle devam edicemm peki şimdi açıcısız sarı boyalarla boyasam bi nebzede olsa açılma olurmu ona göre sonra renk açıcı vs. gibi şeyler kullanmak için?

Siyah saçı kuaförler bile yakmadan açamıyor.Çok iyi bir kuaföre giderseniz yavaş yavaş açarlar.Kendiniz yakarsınız.Zemin koyu kumral bile olsaydı, siyahtan iyi açılırdı.Bence evde denemeyin.

sana sarı hiç gıtmezkı bole gayet ıyısın bence
ama ılla yapıcam dıosan kuafore gt bnce hemde paraya kıyıp cok ıyo bı yere gıt evde olcak ıs degıl

canım daha önce sarı saç yapmıştım o yüzden tekrar dönmek istiyorum tabi 4 sene önceydi

aman sakın diorum evde böyle birşeyi deneme bile kuaför bile kaç işlem yapıyor sadece rengi açmak için bile o kadar açtıktan sonra turuncu bir hal alıyor saç rengi ondan sonra sarı olabiliyor ancak evde bunu denemek büyük risk

Saçın 3 aşamada açılır
Çok yıpratır saçını
Bende açtırmıştım tepem döküldü birdahada ot bitmedi kafamda
Ayrıca sizin teninize gözlerinize koyu saç çok yakışmış
Sarının yakışacağını düşünmüyorum
Ama açık karamel zeminli sarı ışıltılı tonlar olabilir...

Eğer yok illa açtırcam diyorsan kaliteli bir kuaför araştır ve aşama aşama açsınlar
Her bir kaç ayda yavaş yavaş açtır

sıyah daha cok yakısmıs tenıne sankı ama senın sacın tabı
ama herkesın dediğ gbı ewde yapım deme

canım sarı saçımın resminide ekledim onu tek seferde açmışlardı tabi kaliteli bi kuafördü yalan olmasın 4 sene önce 150 lira vermiştim şimdi kaç paradır kimbilir malesef bendede şuan müsait değilim o kadar para vermeye olmazsa beklerim artık

ben 4 yıllık siyahtan evde kendim 1 ayda döndüm.. benim saçlarım cok ince telliydi ama güçlüydü 1 ayda çok kez açma işlemi gördü; kelde kalmadım, saçımda yanmadı. saçının tipine ve sağlık durumuna bağlı. güçlü ve az boya görmüş saçın varsa boya akınca sarıya dönebilirsin bu cesaret işi yani eğer birşeyi istiyorsan uğrunda azda olsa risk alman lazım bana göre. dogal rengın koyu sanırım ama boyanın akmasını beklemelisin açtırma işlemi için ..

Canım sen neyle açtın? benmde saçlarım ince telli ve az yaklaşık bir aydır bakım falan yapıyorum zaten mediobiotin diye bir ilaç kullanıyorum sırf saçlarım uzasın sağlıklı olsun diye ama sarıyada dönmek istiyorum

ben toz açıcı ve açık renk boyalarla açtım ama en az üç ay saçıma boya sürmemiştim, kuaforde yaptırmadım bu konuda tecrübeliyim yıllardır boya işlerimi kendim evde yaparım hemde başkasına saçlarımı emanet edemiyorum yanıcaksada kendim yakayım diyoorum.. sen öncelikle saçındaki rengin akmasını bekle, gerçi siyah akmaz hemen heleki zemin koyuysa neyse siyah bir açma işlemiyle açılmaz en az 2 kere açılması lazım tek seferde turuncumsu kotu bır renk cıkıyor ortaya. sabredip yavaş yavaş açıcaksın. ben sabırsızdım ve biraz cesurluk yaptım bır ayda hallettim tabi bakımı unutmamak lazım. boya konusunda tecrübeli değilsen kesinlikle sen elini sürme tecrübeli biri, kuaför yapsın çünkü eğer yanarsaa çözümü yok kestirmekten başka...

anladım canım yardımın için çok teşekkür ederim.ben 4 yıl önce sarıdan sora sürekli evde kndm boyadm saçlrmı tabi dha hiç evde sarı yapmadm deniycem inş onuda bakalm nası olcak ama dedğin gibi 1 ay daha beklerim akabildiği kadar aksın ondan sora açıcıyla falan denycem artk.konuyu açmamdaki sebep ztn tecrübelrnzdn yararlanmk ve gerçktn yardmcı olan herkesede teşekkür ederm.

Ne yaparsan yap ama evde deneme canım çok zorlugunu çekersin tutturamazsın allah korusun yakabilirsin

ne demek canım .. burda herkesin tecrübelerini öğrenmek tabiki çok faydalı ama yinede unutma herkesin saç tipi, saçının sağlık durumu farklıdır. kimininki tek açma işleminde yıpranır, yanar .. kimininki üç açma işlemine bile dayanır yanmaz.. sen boyanın akmasını beklerken sacına güzel bakım yap, kuaforde actırıcaksan o sana yol gsterıcek zaten ama açma işlemini çok sık sık yapma yavaş yavaş yap tabi bir süre evden çıkmaman gerekecek

Son düzenleme:
bence sari da cok yakismis. cok guzel bit ton olmus tekrara deneyebilirsin ama evde kendin degil!!!

canım bence sakın deneme...ilk olarak bu renk sana çok yakışmışşş...mutlaka sarıda yakışır.ama bide saç doğal saçın değil.saşını mahvedersin.bide evde sakın...iyi bi kuafrse zaten yavaş yavaş acar.şöle diyim benim bi arkadaşımın sacı aşırı gür ve kalın telli.ve saçını siyah boyamıştı.senin gibi sonra açmak istedi.ama sarı olarak değil.daha ecık renk istedi.evde 6 poşet falan açıcı ile açtık.tabi zor bi işlem hep tetikte olmak lazım saço ince olsaydı kesn yanmıştı.sonra da kahve köpüğü gibi bi renge boyadık.aradan 1-2 ay sonra tekrar boyodı anc ANCA AÇILIYOO.saçı biraz karşık görülüyoo ama.sen genç ve bakımlı gibisin öle gezmek istemessin...

herkese çok teşekkür ederm en iyisi biraz daha beklemek çnkü saçımdan olmak istemiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…