- Konu Sahibi SalakSacma
Kötü olduğunu anlatmak için "çingene gibi oldum" demeyeydin iyiydi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Direk siyah olmaz kendin yapmazsın bence bi kuaföre git ve önce koyulaşır saçı kademe kademe yapCok canim sıkkın
Simsiyah saclarim vardi simsiyah kaslarim ve ben gidip sacimi boyattim hemde uclarinda siyah boya varken . Okada rkotu bi renk oldu ki sariyla turuncu arasi cingene gibi oldum gercekten cok kötü kaşimida o renk boyadılar .
Dün boyattim ve ben bugun evde siyah yapmayi düşünüyorum sizce ne yapmaliyim ? Bugun boyasam sacim cok mu kotu olur . Her gun ise gidiyorum ve ben aynaya bakamiyorum
Hadi canım1 tatli kasigi kadar mavi siyah boyayi bol sampuana ya da sac kremine karistir saclarina iyice sur .
4 5 dk sonra yika. bu islem turunculari kullu tona cevirir
Cok canim sıkkın
Simsiyah saclarim vardi simsiyah kaslarim ve ben gidip sacimi boyattim hemde uclarinda siyah boya varken . Okada rkotu bi renk oldu ki sariyla turuncu arasi cingene gibi oldum gercekten cok kötü kaşimida o renk boyadılar .
Dün boyattim ve ben bugun evde siyah yapmayi düşünüyorum sizce ne yapmaliyim ? Bugun boyasam sacim cok mu kotu olur . Her gun ise gidiyorum ve ben aynaya bakamiyorum
%100 gecmiyor turunculuk ama tolere edilebilir hale geliyor. 2 haftda bi tekrar etmek gerekiyor. mor sampuan hic ise yaramadi, bu ise yaradi bende.Hadi canım
Emin miyiz ?
Ben sarışınım ama yıllardır siyaha boyatırım saçımı geçenler de annemle gittik kuaföre saçını sarıya döndürün diye benim kuaförün başının etini yedi sevmiyormuş siyah saçlı halimi :) benim kuaförüm mümkün değil dedi yavaş yavaş yapılır sarıya dönmesi 1 seneyi bulur dedi yoksa saçı mahvolur filan anlattı da annem vazgeçti ısrarından koyu renk çok zor döner sarıya ve aşırı yıpratır siz cila yaptırın ve bol bol bakım yapın saçınızaCok canim sıkkın
Bende açık renk Ombre yaptırdım istediğim gibi olmadı kuaför dinlendir saçını öyle bir kere de üstünden geçeriz demişti yanı ilk seferde platin gibi renkler tutmuyor gerçekten olsada sac mahvoluyorKoyu renk saçları löp diye ben şu renge boyarım diyen kuaförlerden arkanıza bakmadan kaçın. Benim saç rengim açık kestane ve yazın buz grisine boyatmak istiyordum, kuaförüm saçlarımı direk o renge boyamayacağını söyledi. 2 sene önce de ombre yaptırmak istediğimde yine önce saçlarımı açmış (açma işlemi ile bile ombre gibi olmuştu ama tam istediğim renk değildi), 1-2 ay sonra istediğim renk için boyaya çağırmıştı. Tek seferde saçlarınıza hem açma hem de boyama işlemi yaptırmayın, saçlar mahvoluyor. Çoğu zaman boyandığı gibi anlamıyorsun, aradan birkaç hafta geçtikten sonra saç uçları normalden daha hızlı yıpranıyor. Saçta dip boyaya girilmese bile uçları yıpratmamak gerekiyor. Aşamalı olarak renk değişimi yaptırın saçınıza. Siyahtan sarıya hop diye dönmüşsünüz, şimdi siyaha döneyim diyorsunuz. Bunun için en az 2 hafta beklemeniz gerek, yoksa saçlarınızı tuttuğunuzda lastik gibi uzar mahvedersiniz. Özellikle evde kendiniz boyamaya kalkmayın.