Merhaba ben yeni üyeyim.Palette tarcın bakır cok guzel bır renk. Normalde kumralım ama ılk olarak açma işlemi yapıldı. Saclarımın ucları yıprandı.Uçlarını kestirdim ama yinede rengi tam almıyor. Yeni çıkan saçlarım sağlıklı ve işlem görmediği için renk tam tutuyor. Sizce ne yapmalıyım?Boyayı uçtan başlayarak mı dibe sürmelıyım. Yardım edin
genelde tersi olur aslında kendi renginin çıktığı dipler tam rengi tutar yani daha açık olur, boyalı olan kısımlar ise daha koyu...ben de haftasonu tarçın bakır boyayacağım ama bu diplerdeki orjinal saçlar nasıl olacak diye tereddüt ediyorum
Öncelıkle tesekkur ederım.Alinna diplerin rengı tam alıcak bilgin olsun yanı yenı cıkan kendı sacların .Ama endıse etme ben 1 yıldır kullanıyorum .3 yıkamaya reng akıyor ve tüm sac eşitleniyor..Sen hangı marka ıle boyayacaksın .Merak ettım bıdahakıne belkı bende boyamı degıstırırım:)
arkadaşlar bende boyayacağım ama koskoca adapazarında bu boya yok internetten sipariş edicem ve hafta sonu boyayacağım İNŞALLAH benimde saçlarım kumral umarım tutar...tarçın bakır çok güzel bir renk ...