Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı nazo/tang ile kızıla boyadım(RESİMLİ)çok tatlı bi renk elde ettim

wisemine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
668
348
43
aslında tüm saçıma uygulayacaktım ama riske atamadım ee tabi saçta 1-2 ay felan kalıyomuş o yüzden sadece 1 tutamını feda ettim ve sizinle paylaşıyorum:
malzemeler:
-tencere
-su
-boş kap
-kaşık(karıştırmak için)

yapılışı:
+önce tencereyi ocağa koyuypsunuz
+ sonra 4,5 bardak su döküp nazonun tamamını ekliyosunuz(su oranını azaltırsanız daha yoğun bi renk olur)
+ve fokurdayana kadar karıştırarak kaynatıyosunuz
+ kaynadıktan sonra ılıyana kadar bekletiyoruz
+ ensonda boş bi kaba hazırladığımız nazoyu döküp saçımızı içine sokup 15 20 dakika beklerip yıkıyoruz(normalde 5 dakika diyo ama daha kalıcı olması için 15 20 dakika beklettim isterseniz saçınıza sürüp topuz yapıp bekleyin boynunuz ağrımaz böylelikle:)
+şampuanlıyoruz(bunu yapmazsak saçınız yapış yapış olur)

not diplere sürmeyin bitlenirsiniz mitlerinirsiniz mazallah sonra bana çatmayın

ssonuca gelecek olursak saçlarım kestane rengi olmasına rağmen çok güzel bi kızıl oldu (biraz pembemsimi desem açık bi kızıl oldu demekki daha yoğun tutmalıymışım)en koyu saçlarda bile etkisini gösterir muhakkak kalıcılığı hakkında şimdilik bi yorum yapamıyorum
bunlar internetten bulduğum sonuçlar benim resimleride ekliyorum: kızıl isteyipte yakışıp yakışmayacağına emin olamayanlar için güzel bi yöntem aslında

yorumlarınız benim için önemli canlar

Son düzenleme:
Ben gayet begendim ve cok şaşırdım
nazo dediğin şu içecek değilmi yaa

ben de beğendim gayet hoş duruyor.. yıpranma durumu nedir peki?

bencede gayet güzel olmuş boyanmış gibi üstelik 2 ay sonra çıkıcak ne güzel sarı saçın uçlarına yapmak lazım ne güzel bi renk olur :)

E 122 nolu renklendiriciyi alıp bu işlemi yapın nazoya gerek yok zaten onun içide bundan dolu kırmızı rengi verir

Benim bu çok hoşuma gitti uzun saça çok yakıştırdım. seninkide kötü olmamış bence beyendim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…