• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçımı nasıl kestirsem :s Çok sıkıldım..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

minegg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
436
1
0
33
İstanbul
Meraba arkadaşlar.. Saçlarımdan çok sıkıldım ve artık kestirmek istiyorum..
Ama nasıl yaptırsam bir türlü karar veremedim.. Saçlarım uzun ve çok hafif dalgalı..
Önerebileceğiniz bir model vs var mı? Boyutunu nasıl yaptırmalıyım?
Yuvarlak yüzüm var.. Bana nasıl modeller gider.. Yardımcı olur musunuz??

Bende de var aynı sorun sıkıldım ve yarın kestiricem.Tariflerimiz de uyuyo :46:

Boyundan pek aldırmıcam 3-4 cm falan.Sonra da kat attırıcam.Bir de yan perçem istiyorum uzun ve geniş.Bakalım... :71:

Meraba arkadaşlar.. Saçlarımdan çok sıkıldım ve artık kestirmek istiyorum..
Ama nasıl yaptırsam bir türlü karar veremedim.. Saçlarım uzun ve çok hafif dalgalı..
Önerebileceğiniz bir model vs var mı? Boyutunu nasıl yaptırmalıyım?
Yuvarlak yüzüm var.. Bana nasıl modeller gider.. Yardımcı olur musunuz??

aynen bnmde tarif ettiğin şekilde. ancak biraz daha dalgası yoğun. omuz hizamdan biraz daha uzun dümdüz bir model düşünüyorum. aşkı memnuda hazal kayanın bi ara kestirdiği şekilde. bende kararsızım çünkü bayadır kesitmriyorum saçlarımı :44:

Fikirlerinize ihtiyacım var ya.. Hala kestiremedim.. Ne yapsam ki.. Katalogda, netten bakıyorum bana yakışır mı bilmiyorum beğendiğim modeller...
Sonrasında pişmanlık yaşamak istemiyorum...

Bende de var aynı sorun sıkıldım ve yarın kestiricem.Tariflerimiz de uyuyo :46:

Boyundan pek aldırmıcam 3-4 cm falan.Sonra da kat attırıcam.Bir de yan perçem istiyorum uzun ve geniş.Bakalım... :71:

Resim paylaşım başlığında gördüm, çok ciciymiş saçların eğer kısa bir model düşünürsen mesaj atabilirsin kaynak için alabilirim.

şu öne doğru uzun gelen modelden olabilir ama işte düz kullanman da gerekebilir. çok uğraşmam diyorsan kat attır klasiktir ama yakışır:34:

Back