• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı maviye boyasam ??

bazen görüyorum saclarını maviye pembeye yeşile boyatmış insanları akmış oluyor çoğunun ve saçı küflenmiş gibi duruyor.hiç hoş bi görüntü deil bence

Daha demin bir konunu gördüm her renge boyuyacaksın bu gidişle.Onada boya içinde kalmasın.

içimde kalmadı boyadım ama hiç mavi olmadı böğürtlet siyahı gibi bişe oldu ama şu zamana kadar boyadığım tüm renklerden daha çok yakıştı sormayan beğenmeyen kalmadı aktı sonra kahveye döndü saçım bi daha boyamadım mavi istiyorum halaaa

sırf su mavii sevdasıı için foruma üyee oldum :62:
hala boyatmak istiyor musun boyattın mı bilmiyorum ama yardımcı olabilirim bende boyadım istediğim ton olmadı ama güzel olmustu ama çabuk aktıı yesil grii gibi olduu boyadan önce sacımı acmıstımm aralardanda sarılar turuncular cıktıı kötüü olduu ama olsunn simdi biraz daha akmasını bekliyorum tekrar accam bu sefer su bazlı boyayla boyucamm daha cabukk akcakk ama istediğim renk olcakk haftada bi' boyarımm 3-4 boyamam sonunda girer zatennn iyice :66:

aşk MAVİ'dir... doga MAVİ'dir... saç MAVİ olmalıdır... :69:

ı ıh boyatmadım sordum bikaç kuaföre beyaza açmamız lazım saçını dediler. kendim aldım mavi boya boyadım saçım o zaman açık turuncuydu siyah oldu mavi falan olmadı bi daha da hevesim kaçtı

başlı başına zaten mavi bi kadında berbat bi renk. Yakışmaz da yani söliyim..

Siyah saça ara ara mavi yap. Çok güzel olur. Gerçi turuncu ve mavi de kontrast renklerdir. O yüzden onların uyumu da şahane olur. Ama saçta nasıl olur bilemedim.
Lakin tek maviyi bir türlü canlandıramadım kafamda. Ara ara daha tatlı gibime geldi.
Ammağ illa baştan sona yapacağım diyorsan ayrı tabii. İçinde kalmamalı bence. Bir daha ne zaman yapacaksın ki hem?

Son düzenleme:
Siyah saça ara ara mavi yap. Çok güzel olur. Gerçi turuncu ve mavi de kontrast renklerdir. O yüzden onların uyumu da şahane olur. Ama saçta nasıl olur bilemedim.
Lakin tek maviyi bir türlü canlandıramadım kafamda. Ara ara daha tatlı gibime geldi.
Ammağ illa baştan sona yapacağım diyorsan ayrı tabii. İçinde kalmamalı bence. Bir daha ne zaman yapacaksın ki hem?

evet ama saçımı beyaza açmam mümkün değil zaten baya yıprandı geçti artık malesef

mavi boya çabuk akan bir renktir sürekli rötüş gerektirir..bunu göze alıcak maddi durumum ve zamanım var derseniz boyayın tabi ki...
ancak saçın doğal yapısına uymayan yoğunluktaki pigmentler her zaman için saç tarafından kabul edilmeyerek dışlanmaya..yani yıkadıkça hemen saçı terkedip akmaya mahkumdur...
çünkü maviler kızıllar ve viyoleler mix tonlardır...
ayrıca bu tip boyalardan full performans almak için saçın beyaza kadar açılması lazım..çünkü o tip marijinal renklerin kodları dikkat ettiyseniz hep 0 yani beyaz açıklık derecesinde gösterilir...mesela atıyorum yoğun mavinin kodu 0.11 gibi birşeydir...

Son düzenleme:
neyse arkadaşlar bu konuyu 2009 da açtım ben araştırdım ve benim için mümkün olmayacağına kanaat getirdim ve boyatmamaya karar verdim yani artık boyayayım mı boyamayayım mı gibi bir sorgulama içinde değilim herkese teşekkürler

Back