• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı maviye boyasam ??

ozgish

KK Delisi
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
571
0
296
İstanbul
Saçını maviye boyayan var mı kolestonun özel renk serisinde bir renk var
fashionscala.JPG

fotografta sağ en altta 0/88 olan . herhalde boyayan yoktur ancak fikri olan vardır bakır kızıl karışımı şuan saçım, tutar mı ne dersiniz

bir de bu boya 60 ml olarak satılıyor ne kadar oksidan eklemek lazım daha önce 0/45 i aldım saçımın sadece dipleri tuttu ama öncesinde kullandıgım açıcının etkisine bağladım bunu ya da bu boyaya özel bir karışım yapmak mı gerekiyor bilen biri mı
WELLA KOLESTON PERFECT KP SAÇ BOYASI

şimdiki saçım bu:

16658_333600690690_612780690_10134995_6453628_n.jpg

Son düzenleme:
bu baya aktı ama şuan bakırlık ön planda zaten ben kırmızı olsun istemiştim ama istediğim gibi olmadı resimde biraz daha kırmızı çıkmış bu kadar deil aslında, ve dengesizlikler çok var dipler daha kırmızı uçlar bakır falan karman çorman

evet böyle zaten çok çabuk akıyo 2 günde morluğu baya gitti onun için farklı olsun mavide kararlıyım sadece tutar mı tutmaz mı bir de o dediğim boyanın özel bir karışımı var mı onu merak ediyorum

yeşil yap bence o daha güzel duruyor. benim kuzenim yapmıştı. hatta saçlarını kestane falan yapıp uçlara krepe balyaj şeklinde yeşil yap süper durur.

ben saçlarımı bundan birkaç yıl önce önde ve yanda ikişer perçem olmak üzere, koyu kestane üstüne yeşil ve mavi balyaj yaptırmıştım ( hatta mor da denedim daha öncesinde ) ama kuafgör orealle açıp öyle boyadı ve yaklaşık 1 ay içinde renkler aktı, perçemler turuncu pembe gibi renklere dönüştü-tatlicadiarzu- sürekli cila tazeleme isteyebiliyo bu tarz renkler ama güzel de oluyo doğrusu

yerinde olsam boyamazdım tamamını, gerçekten çok kötü duruyor eğer haftada bir tazelemezsen, zaten tazeledikçe ton farklılıkları oluyor, arkadaşım boyamıştı çok pişman oldu sürekli yeşile dönüyordu saç rengi hatta açık yeşilden sarıya dönük oluyordu uçları.

bence maviye boyamak yerine yeşile boya ama dediğim gibi tamamını değil, uçlarını boya ya da tutamlar halinde boya,yazık etme saçlarına gerçekten mavi-yeşil-sarı tonlarında mısır püskülü görünümü oluyor.

saçın mavı olmaz kahverengi olur mavıye boyadıgında. beyaza yakın açman lazım mavı ıstıyorsan. sarının ustune boyadıgında da yeşil olur çünkü

cnm denemedığın bısey olsun ıstıyorsun sanırım ıcınde kalmasında ıse yaptır ama sonucu bızlerlede paylaş oldumu :)

tabiki , boyayı bulmaya çalışıyorum şimdilik hala sorum geçerli kuaför arkadaş var mı acaba bu koleston perfect boyaları için özel bir karışım var mı 60 ml boya

İstediğin renk tutar tabi ama geri dönmek istersen çok uğraşmak zorunda kalırsın :hulya:
Bence kramel yada çkolata kahveye boyat, koyu renklerden geri dönüşü çok zor oluyor çünkü..
Bide mavi doğal durmaz ki ama yine de sen bilirsin tebi kaydirigubbakcemile5

ben mavinin saçımda tam performans kalacağını düşünmüyorum diğer renklere göre daha çabuk akacaktır zaten en sonunda dönmek istediğim renk siyah olduğu için bu açıdan bir problemim yok , sarı hariç bütün renkleri denediğim için doğal durmasındna çok farklı renkler denemek istiyorum yorumunuz için teşekkür ederim

Back