Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım o saçı 2 şekilde kurtarabilirsin.ya geri siyaha dönersin.dönmem diyorsan.kuaföre gider önce açtırır ardından boyatır onun ardındanda bir miktar saçını kestirirsin.saçımı mavi siyaha boyamıştım.kuaförde yukarda saydığım işlemleri yaptırarak kurtuldum siyahtan.
Merhaba,
Ayni sorun bende de vardi. Sacimi yazin siyaha boyamistim, uzayinca dipten birkac santim kendi saclarim cikti o kisimlar orta kahve gerisi simsiyah idi. 1 hafta once sac rengi acicilardan kullandim. Fakat sacimin tumune surdugum icin diplerini de acti. Siyah olan yerler senin fotodaki gibi oldular. Dun yine sac acici kullandim ve daha da acildi rengi. Yavas yavas oluyor, diplerim icin bir care ariyorum ben de simdilik... Sac acici denemeye karar verirsen diplere sakin surme derim. Saclarim ne kalin telli ne ince telli, ama yipranmadilar. Biraz kurudular, bakim yapacagim kremle...
Siyaha sacim yazin gunesden denizden cok aciliyor diye boyatmistim ama bu da vur derken oldurmek gibi birsey oldu. Haklisin sac belki zaman icinde daha cok yipranacak fakat oyle bikmistim ki siyahtan( Kendim denedim burada cok iyi bir kuafore gitmek sart onlar da cok ama cok istiyorlar, bir servet gibi birkac yuz dolar((
canım çok güzel görünüyor.
benim kendi saçım 4 parmak kadar uzadı gerisi siyahtı. açınca kendi saçımda çok açılacak değilmi. ondan onra boyayınca yine iki ren k olmazmı
açıcılar nasıl oluyor hiç bilmiyorum. nasıl kullanılıyor. ben daha bugün boyadım saçımı hemen yarın açıcı kullansam nasıl olur. sadece siyah olan yerlere mi yoksa heryere mi süreceğim... offfff çok soru sordummmm.:sinifsinif: