• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı mahvettim....

cranky

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2006
737
5
296
40
Aydın
merhaba kızlar. bana yardım edebilir misiniz. saçlarımı uzun süre siyaha boyadım. yaklaşık bir senedirde boyamıyorum alttan kendi saçım baya bi uzamıştı tabi yarısı siyahtı. kendi saçımda çok açık olmadığı için dikkat çekmiyordu. bugün gidip hazır boya aldım evde denedim.:kedi: palette altın parıltılı toffee. ama boyam az geldi. neyse devam ettim yıkadığımda kendi saçlarım karamel gibi ama alt taraflar siyah kaldı. boya mı yetmedi yoksa siyahın üstüne mi tutmadı anlamadım. yardım edin ne yapmalıyım. lütfen kızlar zor durumdayım...... :utangac:

palette yada kolestonun yogun renk acıcılarını deneyebilirsin cnm ama sadece siyah kalan kısımlara sür şimdiden soluyum bi miktar yıpranır sacın yada git kuafore actır üzgünüm ama siyaha boyalı sac yıpranmadan açılmaz

siyahi orealsiz acamazsin....ne boyarsan boya siyah olan yerler siyah kalir....boya yetmediginden degil canim......

evde boyamayla siyahı açman mümkün değil
saçını daha beter edersin hepsi birbirine daha çok karışır
bence sen kuaföre qit açsınlar başka türlü saçların battıkca batarbilmiyorumkismile

hmmm :( tek çare kuaför yani. kuaför düzgün yapar değil mi iyice mahvolmasın da. bi de kuaföre gitmek içiinn ne kadar beklemeliyim?

ben siyah saclarımı acık kumrala cevirdim palette yogun acıcıyla actım 2hafta snrada acık kumrala boyadım yıkadıkcada acılıyor ama paletteyle actıgım yerler yıprandı biraz ama iyi baktım yaglar vs suan eskısı gibiler aynı:)

ben siyah saclarımı acık kumrala cevirdim palette yogun acıcıyla actım 2hafta snrada acık kumrala boyadım yıkadıkcada acılıyor ama paletteyle actıgım yerler yıprandı biraz ama iyi baktım yaglar vs suan eskısı gibiler aynı:)

açıcılar nasıl oluyor hiç bilmiyorum. nasıl kullanılıyor. ben daha bugün boyadım saçımı hemen yarın açıcı kullansam nasıl olur. sadece siyah olan yerlere mi yoksa heryere mi süreceğim... offfff çok soru sordummmm.:sinifsinif:

bekleme hemen git yanmıyor öyle saçlar bende aynını yasadım 2kez aynı gün boyattım hemde bnm sacım hassastr bide bişi olmadı siyah orealsiz asla acılmaz

peki kuaföre gidince sadece boya parası mı alıyor yoksa açma işlemininde parasını alıyormu.....

saçlarını açtırmak mahfeder canım istersen bi süre idare et siyahı kapamak çok zordur biraz uzayınca kesersin uçlarındaki siyahı yeni boyadığın yerler her rengi de alır şimdi boya üstüne boya mahfedersin saçını kurur
ama siyaha boyarsan rengi bütünleşir dibi ucu her yeri siyah olur

valla cesaretmi salaklık mı bilemiyorum. :P
kararsız kaldım bi yarın olsun sakin kafayla bir daha düşüneyim en iyisi
sağolun kızlar ..:(

peki kuaföre gidince sadece boya parası mı alıyor yoksa açma işlemininde parasını alıyormu.....

cnm acıkcası ben kuaföre gitmeden kendim hallettim şimdi o en basta siyah gibi durur sonra biraz aclılır boyamıssın ya hani koyu kahveye döner.sonra gittim ben apacık bi sarı aldım kendi sac rengime yani acık kahveye döndü saçlarım siyahtan daha kolay kurtuldum.ama sen şeyi deneyebilirsn palette saç acıcı cıkarttı onu siyah olan bölgeye sür ac sonra boya herhangi yakma falan yapmıyor

cnm acıkcası ben kuaföre gitmeden kendim hallettim şimdi o en basta siyah gibi durur sonra biraz aclılır boyamıssın ya hani koyu kahveye döner.sonra gittim ben apacık bi sarı aldım kendi sac rengime yani acık kahveye döndü saçlarım siyahtan daha kolay kurtuldum.ama sen şeyi deneyebilirsn palette saç acıcı cıkarttı onu siyah olan bölgeye sür ac sonra boya herhangi yakma falan yapmıyor

sağol canım

canım keşke boyamadan önc sorsaymışsın.daha önce siyah kullandım siyahın üzerine boya tutmuyordu bende saçlarımı uzatarak ve kestirerek kurtuldum siyahtan

su siyahtan nefret ediyorum hemde cokkkkkk nefretttt ediyorumm....... hicc bir boya tutmaz ki . kuafor ancak acarak normal sac rengine dondurur yada istedigin renge.. valla bir suru bayilmistim ve belime kadar saclarimda felaket kirik olmustu:a015: sana iyi sanslar ama evde daha cok yipratirsin boyayla sacini kuafor en en en en en en mantiklisi....

dsc00878d.jpg

işte böyle oldu saçım. şimdi biraz koyu çıkmış ışıkta daha açık...

Back