Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı mahvettim.. resimli

ceyda.

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
101
1
116
İstanbul
ya ben ne yapıcam şimdi şuna bakın (

mahvettim saçımı dipler hürrem gibi uçlar kestane ve dün boyadım ben yarın okula nasıl gidicem:26:
kendi rengi olan yer açıldı boyalı kısıma hiç işlemedi herkesin başına gelen bir şey evet ama nasıl kurtuldunuz bu durumdan yardımcı olun lütfen
şimdi ben hergün beyaz sabunla mı yıkasam uçlarını yoksa 7.1 6lık oksidanla boyasam mı diplerini
bi de dün boyadığım için bugün boyasam dipleri saçım elimde kalır mı çok korkuyorum diplerim hala ağrıyo ama daha koyu bi renge boyayacağım için yanmaz diye düşünüyorum hem uçlarda bi sorun yok yanma olmadı hiç
lütfen yardım edin

Şuanki saçına tek çaren uçlarının tonlarında koyu renge boyamak olucak. Saçların elinde kalmaz ancak üst üste yoğun işlem gördüğü için illaki biraz yıpranıcaktır. Onu da birkaç gün sonra evde uygulayabileceğin doğal saç kürlerini sıklıkla tekrarlayarak toparlayabilirsin.

peki dipten mi başlayacağım boyamaya ve kaç dk durması gerek

Bence durumun varsa git bi kuaföre koyu tek bi renge boyasın evde kendin boyarsan belki tutturamazsın benim de saclarım karamel rengi ama kendi rengime dönmek istiyorum fakat evde yapmaktan korkuyorum saçmasapan bi renk olur diye o yüzden kuaföre gidicem

Kuaföre gitmek bence de en iyi fikir, tekrardan boyadiginda yine farkli renkler olusucaktir. Ve koyu bir renk secilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…