Saç Kesim Şekilleri Saçımı ketirsem mi ??

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Rapella

Sonsuz Aşk İloveS..
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
1.001
3
88
Konya
Merhabalar kızlar saçlarımın uzunluğu belimin oralarda baya uzattım ama malesef katlı,
Saçımın en uzun katı belime yakın ama en kıza katı omuzlarımın altında,
Şu sıralar kırıklarıda biraz arttı yani kestireceğim ama şu konuda kararsız kaldım..
Acaba sadece kırıkları aldırıp yavaş yavaş mı katları yok etsem yoksa,
Direk kısaltıp en kısa katın hizasına mı getirsem :26:
Ben bilemedim :26:
Bu arada saçlarım düz

senin için zor bir karar olabilir ama britney spearsn kısa saçlı hali var bak bu;
erkek arkadaşım kısa saç sevse gider böyle kestiririm

kendine yakıştırıyorsan böyle yaptırabilirsin.

bence kısa kestir hem bakımı kolay olur hemde düzse güzel durur benim saçlarımda keşke düz olsaa

bence kestir neticede omuzun altındaki saç boyu o kadarda kısa değil.
saçlarında kendine gelir senin içinde değişiklik olur.uzun saç herkese yakışıyor önemli olan bence kendine özgü bir saç kesimi taşıman.
20 yıldır hiç kısa saç kestirmeyen ben 3 ay önce kısacık kestirdim.herkes bi daha saçını uzatma kısa saç yakışıyor küçük gösteriyor diyorlar

Uzatma hevesim baya vardı o yüzden kıyamıyorum birazcık
Ama 1 yılda bu uzunluğa geldiler,ben en iyisi katları direk yok edeyim hem tüm kırıklarım gitsin,
hemde saçım doğru düzgün uzasın

Uzatma hevesim baya vardı o yüzden kıyamıyorum birazcık
Ama 1 yılda bu uzunluğa geldiler,ben en iyisi katları direk yok edeyim hem tüm kırıklarım gitsin,
hemde saçım doğru düzgün uzasın

bir resim koysan daha iyi yorumlar alırsın ama kısa saçta kararlıysan rahat ederim,deşiklik olur diyosan kestir derim ben ama saçım o kadar kısa olmasın uzun saçı özlerim sonra çok ağlarım diyosan o zaman yavaş yavaş katlardan kurtul tabi karar senin bi düşün sonra yap yarın saçın tekrar o kadar uzamaz

Kızlar şu reimde görünenler kısa katlar,fotoğraflara baktım ama tam resim bulamadım hiç,
Saçlarımı yıkadıktan sonra hir resim çekip atacağım,(şuan berbat haldelerde )
Kısa katlar o hizalarda resim yaklaşık 1 aylık filan,
Kısa yakışır mı yakışmaz mı onu çözemedim aslında,
babannem bile "sakın ha saçlarını kestirme artık " diyor

Gerçekten çok güzel duruyor ama bana şöyle fotoğraflar göstermeyin dayanamıyorum
Maşadan vazgeçemiyorum bir türlü ama bırakmaayaa karar verdim(miştim )

bence omuz üstünde bir bob modeli çok yakışır sana,yani kısa saç çok hoş durur.bende temmuz ayında uzun saçlarımı bob modeli kestirmiştim şimdi biraz uzadı tekrar kestirmeyi bile düşünüyorum.son karar senin....

Bob modeli küt kesim mi oluyor acaba ??

Bob modeli küt kesim mi oluyor acaba ??

evet canım küt kesim oluyor.eklediğim resimlerdende görebilirsin.

bu benim kestirdikten sonraki saçım.şimdi biraz uzadı.tekrar kestirmeyi düşünüyorum.

bunlarda örnek bob modeli saçlar.kısalığı uzunluğu sana kalmış.ama bence sana çok yakışacaktır.yani bunlardan biraz daha kısası olabilir diye düşünüyorum.

Bu modeller gerçektende çok hoş ve ben çok beğeniyorum aslında öncedende hep bu tarz kestiriyordum ve yakıştırıyordum,
Ama geçen arkadaşıma saçıma kestireceğimi söyledim o da uzun boylulara kısa saçlar yakışmıyor bence dedi kafam karıştı,
Boyum 175 bu arada
Sizcede uzun boylulara kısa saç yakışmıyor mu ?

bence sen beğeniyorsan yap derim ben.bide benimde boyum senin gibi ve çevrem saçımı kestirdiğim zaman çok yakıştırdı bana.benim çevremde boyu 180-190 olan arkadaşlarımdan daha kısa saçlı olanlar bile var.yani uzun boylulara aksine daha çok yakışır diyebirim sana.şimdiden hayırlı olsun canım.yeni saçını merakla bekliyoruz :)

mesaj tekrarıdır.

Son düzenleme:
bence saçını nasıl kesmek istediğin yüzünün şekline bağlı. kare bi yüze sahipsen kısa kestirme daha basık duruyor . eğer yüz şeklin kareyse sadece kırıklarını aldırmanı tavsiye ederim

bence saçını nasıl kesmek istediğin yüzünün şekline bağlı. kare bi yüze sahipsen kısa kestirme daha basık duruyor . eğer yüz şeklin kareyse sadece kırıklarını aldırmanı tavsiye ederim

bence kuaförüne saçını kısaltmak istemediğini ama saç uçlarının yıprandığını söylersen ona göre sadece kırıklarını alır sonra da yağ karışımlarıyla ve zeytinyağı ile saçlarına bakım yaparsan çabucak toparlarsın :)

yasmin in önerdiği modeller çok güzel neden öyle bir model düşünmüyormüyorsun anlamadım.ve bence arkadaşın çok yanılıyor.uzun boylu bayanlara kısa saç çokta yakışır.arkadaşın seni kıskanıyor olmasın.(şaka şaka)

neyse son sözüm küt saç sana yakışacaktır.bana sorarsan çok düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…