Uzatma hevesim baya vardı o yüzden kıyamıyorum birazcık
Ama 1 yılda bu uzunluğa geldiler,ben en iyisi katları direk yok edeyim hem tüm kırıklarım gitsin,
hemde saçım doğru düzgün uzasın
senin için zor bir karar olabilir ama britney spearsn kısa saçlı hali var bak bu;Eki Görüntüle 542141
erkek arkadaşım kısa saç sevse gider böyle kestiririm
kendine yakıştırıyorsan böyle yaptırabilirsin.
Eki Görüntüle 542472
Kızlar şu reimde görünenler kısa katlar,fotoğraflara baktım ama tam resim bulamadım hiç,
Saçlarımı yıkadıktan sonra hir resim çekip atacağım,(şuan berbat haldelerde)
Kısa katlar o hizalarda resim yaklaşık 1 aylık filan,
Kısa yakışır mı yakışmaz mı onu çözemedim aslında,
babannem bile "sakın ha saçlarını kestirme artık " diyor
bence omuz üstünde bir bob modeli çok yakışır sana,yani kısa saç çok hoş durur.bende temmuz ayında uzun saçlarımı bob modeli kestirmiştim şimdi biraz uzadı tekrar kestirmeyi bile düşünüyorum.son karar senin....
Bob modeli küt kesim mi oluyor acaba ??
evet canım küt kesim oluyor.eklediğim resimlerdende görebilirsin.
Eki Görüntüle 543246 bu benim kestirdikten sonraki saçım.şimdi biraz uzadı.tekrar kestirmeyi düşünüyorum.
Eki Görüntüle 543250 Eki Görüntüle 543251 Eki Görüntüle 543252
bunlarda örnek bob modeli saçlar.kısalığı uzunluğu sana kalmış.ama bence sana çok yakışacaktır.yani bunlardan biraz daha kısası olabilir diye düşünüyorum.
Bu modeller gerçektende çok hoş ve ben çok beğeniyorum aslında öncedende hep bu tarz kestiriyordum ve yakıştırıyordum,
Ama geçen arkadaşıma saçıma kestireceğimi söyledim o da uzun boylulara kısa saçlar yakışmıyor bence dedi kafam karıştı,
Boyum 175 bu arada
Sizcede uzun boylulara kısa saç yakışmıyor mu ?
Bu modeller gerçektende çok hoş ve ben çok beğeniyorum aslında öncedende hep bu tarz kestiriyordum ve yakıştırıyordum,
Ama geçen arkadaşıma saçıma kestireceğimi söyledim o da uzun boylulara kısa saçlar yakışmıyor bence dedi kafam karıştı,
Boyum 175 bu arada
Boyum 175 bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?