• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçımı kestirmişimi modelini bilmiyorum! Bir yardım lütfen!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

AtisYusel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2011
22
1
36
İstanbul
Merhaba bayanlar ben saçımı 8-9 y önce 'aralarından aldırmak' maksadıyla kestirmiştim. Kuaför ' katların da uzamış- kısaltıyım' dedi .. iyi dedim. Yalnız saçım öyle bir hal aldı ki, şaşırdım. Saçlarım Bob modeli gibi kesilmişti. tek kat.. ama arkamdaki saçlar uzundu. yani sani saçım bob modeliymişte postiş takmışım gib duruyordu. kahkülüm olan taraf diğer tarafa göre daha kısaydı filan. saçım şimdi uzadı. kısa kat kabarıyor. alt saçım postiş gibi duruyor. kahkülüm uzadı. yüzüm yuvarlak ve saçım dalgalı. V şeklinde kestirmeyi düşünüyorum. Bir hata ile yaptırdığım bu iğrenç modeli bilen varmı? Yardım :( :43:

tatlım modeli bilmiyorum ama bence senin kuaförün ya acemi ya da işini bilmiyor kafasına göre bişey yapmış.bana kalırsa eğer yakıştığını da düşünüyorsan bob modeli kestir tamamen kahkülünü de düzelttir eminim bu halinden çok daha hoş olacaktır.:69::69:

önden bob modeli arkadan bakıncada uzun saç görünümü yakalamak istemiş belkide.bence saçını v modeli falan kesitrme düz bir model kesitr arkadaki postiş görünümlü saçıda aldırt çok az önlerini uzun bıraktır.en garanti o bence biraz saçın kendine gelir biraz uzadıktan sonra saçın şekil aldıktan sonra dilediğin modeli kesitrirsin veya uzatırsın falan.en kötü küt saç kesimi bile en iyi bildiğimiz koaförleirin güzel saç modeli kesimlerinden iyi olabiliyor bazen.bence garantici davran düz bir model kestir canım
ben senelerce saçımda kat dahi kullanmadım aman düz kesin kat olmasın diye diye bir hal oluyodum çünkü biliyorum kat atalım derken mahvoluyodu saçım.saçım dalgalı kuruyunca o katlar alnıma çıkıveriyodu o yüzden en güzeli düz.saçın kısaysa tabi biraz hava katabilirsin önlerini uzun bıraktırabilirsin.biraz uzayıncada kararını verirsin saçın hakkında biraz kendine gelsin saçın bence

Back