Saç Kesim Şekilleri Saçımı kestirmeli miyim ? :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Rapella

Sonsuz Aşk İloveS..
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
1.001
3
88
Konya
Merhaba kızlar saçım şuan şu model gibi :

Ama çok sıkıldım,bi yandan da saçlarıma kıyamıyorum
Kestirmek istediğim model böyle :

Siz ne düşünüyorsunuz ?

benim saçlarım da uzun resimdeki gibi
ama ben kıyamıyorum seviyorum aslında uzun saçı

birden kısa kestirince alışamayabilirsin
yavaş yavaş kısalttırırsan bence daha iyi olur :26:

Zaten birden öyle kestirmeyeceğim kış boyunca yavaş yavaş kısaltıp ikinci dönemde kestireyim diyorum..
Birde saçım çok çabuk uzadığı için cesaret edebiliyorum
Yoksa cesaret edemezdim sanırım..

Ben olsam kestirmezdim. Herkes öyle bi hevesle kestirip sonra pişman oluyor.

Öyle mi diyorsunuz :26:
Aslında uzun saçlarımıda çok beğeniyorum ama sıkıldım işte

Sıkılıp kestiren sonra da pişman olanlardan olmayın sizde Biraz kısaltın eğer pişman olursanız daha fazla kısaltmazsınız.

Bir şey olacaksa bir anda olmalı şekerim, yaşın da müsait anladığım kadarı ile kendi resmini koysan daha kolay fikir verebiliriz.

Bir şey olacaksa bir anda olmalı şekerim, yaşın da müsait anladığım kadarı ile kendi resmini koysan daha kolay fikir verebiliriz.

19 yaşındayım şuan
Resi ekleyince kaldırmak sorun olduğu için ekleyrum ama eski resmim eski bir saç konumda vardı

üstteki modern demode artık hayatım modern bi saç seç kestir bence hem saçın düzse çabuk uzar benimki kıvırcık mesela kestirem olmaz mecbur uzun kullanıyorum ama düz olsa hiç düşünmem modern bişeyler yaparım

Saçım düz ve gerçektende çok çabuk uzuyor..
Saçımı 2012nin ekiminde kestirmiş omuzlarımda bu aya kadar belime yaklaştı,
Birazda ona güvenerek ketirmeyi düşünüyorum aslında

Saçım düz ve gerçektende çok çabuk uzuyor..
Saçımı 2012nin ekiminde kestirmiş omuzlarımda bu aya kadar belime yaklaştı,
Birazda ona güvenerek ketirmeyi düşünüyorum aslında

o zamn pişman olsanda uzar nasılsa bence uzun saç artık demode biraz modern ve yeni bi saç kadına harika oluyo bence yüzün nasıl kemkli mi
yuvarlak mı
benm bi arkadaşa dedim yuzun yuvarlak kestrme sakın falan bi kestrdi kıza yakıştı gerçekten pek önemli değil yuzunun şekli beğenmesende uzar nasılsa

yüzüm kemikli,yakışır mı acaba :18:

canım yüzüne fln gideceğini düşünüyorsan kestir kesinlikle. benim de saçlarım uzun ama biraz sıkıldım kestirmek istiyorum nasılsa bida uzar ama omuzlarım küçük olduğu için kestirmiyorum yüzüme gider ama omzuma gitmez malesef sen kestir bence

Merhabalar canım bende çok kkararsızım ya
Boyum 1.75 omuzlarım çok büyük deği ama çokta küçük değil
Napsam :26:

Merhabalar canım bende çok kkararsızım ya
Boyum 1.75 omuzlarım çok büyük deği ama çokta küçük değil
Napsam :26:

kestir bence ya küçük değilse sorun yok güzel durur diye düşünüyorum saç rengin ne? bu modelden yapıp kakülü başka renge boyayınca da çok tatlı olur mesela saçın kumralsa açık sarı ya da koyu yeşil fln tabi tarzın nasıl bilmiyorum:d

Saç rengim koyu kızıl şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…