Saç Kesim Şekilleri saçımı kestiricem,önerilerinizi bekliyorum

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

meleklerkorusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
943
40
118
İstanbul
merhaba
saçlarım neredeyse belime kadar uzun..ama son 4-5 aydır aşırı dökülüyor.her yerden saç toplamaktan bıktım.bu nedenle saçlarımı hiç açmıyorum hep toplu.sadece gece yatarken açık ama sabah yatak,üstüm başım inanılmaz saç dolu oluyor
bu nedenle saçlarımı kestirmeye karar verdim.hem daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.model olarakta şu an düşündüğüm victoria beckham modeli var.sizce nasıl bir model?
bu arada saçlarım çok uzun acaba hata mı yapıyorum diye de düşünmüyor değilim :)

canım aynı bende senın soyledıkelrını yasıyordum sureklı topla acamamak cok dokulmesı vs.
bır cesaret gıttım kuafore saclarımı kısacık kestırdım yuvarlak katlı kesım yaptırdım.valla super oldu benımde saclarım belıme gelıyordu amaan dedım yıne uzar hem sıcakta okadar rahat oldukı hemen yıka bıraz jolele fon tut harıka oluyor tavsıye ederım
.

evet aynen resimdeki modeli istiyorum doro
krizantem20 canım bana cesaret verdin.yazdıklarını okumak çok iyi geldi..bu hafta içi gidip kestirecegim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…