• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı kendim boyasam olur mu? (resimli)

glnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2011
93
0
36
Ankara
$SDC10384.JPG kızlar saçım şu anda bu renk, resimdekinden daha kızıllık var gerçekte.. bu rengi nasıl elde ettik iki kez röfle atıldı üstüne acık kumral boyadık en son 10.1 küllü acık sarı ile 9.0 sarı karışımı bu oldu. ama ben ise şurda annalyne mccord $sccc.jpg gibi bir renk istiyorum nasıl olur sizce *?

saol cnm aslında bal köpüğü sevenler için çok hoş bi renk oldu. isteyenlere ayrıntılı anlatabılırım nasıl tuttugunu. ama ben daha soft mat renkleri seviyorum ıcınde hıc kızıl dore gibi renk olmayan

cnm onun uç rengi seninkine yakın bi renk zaten sen kızıllık var demişsin onun içinde uçlarına küllü sarı sürersen kızıllık gidecektir.dipleri koyu olduğu için istediğin rengin daha canlı durmuş...sende diplerini bikaç ton koyu boyaman gerekçek ama şöyle bi gercek varki bu sac suan dalgalı olduğu için o iki renk geçisi göze batmıyor ama düz saçda nasıl olur bilemem tabi sen sacını nasıl kullanıyosun oda önemli dediğim gibi renk geçişi önemli.

cevabın için saol cnm sadece uç rengini istiyorum bende, hangi markayla boyıyım bide 10.1 iyi olurmu açık mı olur

Back