Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı karemel renge boyamak istiyorm bu konuda yardımcı olur musunuz...

canım ben saçımı uzun zamandır karamele boyuyorum hoşuna giderse yardımcı olabilirim resmimi ekliyorum

Efuli saç rengin çok hoş canım ya tam bu rengi istiyorum ama evde kendim nasıl yapabilirim bilmiyorum hangi boyayı kullanmam gerek? sen evde mi boyadın harika görünüyor gerçekten.boshayallersmile

evet canım ben evde kendim boyuyorum hep zemin rengin ne renk senn cnm ?

evet canım ben evde kendim boyuyorum hep zemin rengin ne renk senn cnm ?

şimdii şöyle canım...
kendi rengim açık küllü kumral.
ama boya var saçımda şu anda platin sarısı..

karamel boyasam akar mı acaba.. yada dipler çıkmaya başlayınca renk fark eder mi dipler ve zemin arasında

canım karamel açık zemin üstüne daha güzl oluyo benim zeminimde koyu değildi açık tı baya ilk boyamalarnda akma çok olabilir 2 boyamada flan oturur renk zemuszemus

Çok hoş duruyor ama gerçekten. Ne çok koyu ne de çok açık bir karamel..Açık tonları fazla bakır duruyor hoşuma gitmiyor. Ama bu renk süpermiş.Bi yerde akos karamel demişsin canım ama ilk defa duydum o markayı..nereden bulabilirim ki:1rolleyes:

evet canım akos karamel e boyuyorum ilk boyadııgmda koyu karamel oluyo 1 2 ton açılıyo yıkdaıkça böyle oluyo kozmetikcilerde vardır tatlım ya burda var çoğu yerde fiyatıda diğer boyalara göre daha uygun tüp halinde satılıyo

canım buna benzer tonlarda düşünüyodum hatta konu falan açtım ama emin olamadım yine..loreal casting diyenler oldu, palette karamel falan.. ama emin olamadım ne renk çıkacak diye.. En azından seninki tecrübeyle sabit zemuszemus gönül rahatlığıyla boyayabilirim.. Biraz diplerimin çıkmasını bekliyorum ama boyayınca farklılık olur mu dersin dipler ve zemin arasında?

benim şuanki saç rengim de bu..biraz soluk çıktı ama :/

Son düzenleme:
benim dip röflem gelmişti kulak hizasına.
bugün kahve köpüğüne boyadım alt resimdeki naz elmasın aynısı şu anda saç rengim

karamel mi bu ya bende bilemedim kibilmiyorumkismile

akosun kaç numara acaba karameli no olarak başka boyalarla karşılaştırıyim

canım istedigim gibi olur diye düşünüyorum ben diplerdede fazla fark olucgını sanmıyorum bnmde baya uzadı açtrdgm beri ama bi fark olmadı bndekaydirigubbakcemile5

canım ben saçımı uzun zamandır karamele boyuyorum hoşuna giderse yardımcı olabilirim resmimi ekliyorum

Canım gerçekten çok hoş bir renk sana da çok yakışmış ama biraz koyu sanki. Ben açık kumral istiyorum da. Foto eklediğin ve yardımın için teşekkürler canım... opuyorumnanaktan

canım benımde sacım karamel ama kızıllık bakırlık yok colorx 7 numara ıle 8.1 i karıstırıp boyamıstım

Benim 1 ay önce saçlarım aynı bu renkti :) schwarzkopf vital karamel ile kahve köpüğü nü karıştırırsan aynı bu rengi elde edersin ama şuanki saç rengin ne renk önemli olan koyu bir renk ise açtırman gerekiyor senin istediğin tonlar 7-8 tonları 6 numara serisi ise saçın kesinlikle renk açıcı kullanmalısın

saçımı açıcam bırazdan ama zemın turuncu olarak cıkarsa karamelde bakır agırlıklı olcak bende bundan nefret edıyorum ben sarı yansımalı ıstıyorum abana karamele kullu sarı koysam boya yaparken nasıl olur???

Efuli mrb saç renginin markası ve numarası ney bende bu renk istiyorum ama turuncu oluyormu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…