canım ben saçımı uzun zamandır karamele boyuyorum hoşuna giderse yardımcı olabilirim resmimi ekliyorum
evet canım ben evde kendim boyuyorum hep zemin rengin ne renk senn cnm ?
evet canım akos karamel e boyuyorum ilk boyadııgmda koyu karamel oluyo 1 2 ton açılıyo yıkdaıkça böyle oluyo kozmetikcilerde vardır tatlım ya burda var çoğu yerde fiyatıda diğer boyalara göre daha uygun tüp halinde satılıyo
canım buna benzer tonlarda düşünüyodum hatta konu falan açtım ama emin olamadım yine..loreal casting diyenler oldu, palette karamel falan.. ama emin olamadım ne renk çıkacak diye.. En azından seninki tecrübeyle sabit zemuszemus gönül rahatlığıyla boyayabilirim.. Biraz diplerimin çıkmasını bekliyorum ama boyayınca farklılık olur mu dersin dipler ve zemin arasında?
benim şuanki saç rengim de bu..biraz soluk çıktı ama :/
canım ben saçımı uzun zamandır karamele boyuyorum hoşuna giderse yardımcı olabilirim resmimi ekliyorum
canım istedigim gibi olur diye düşünüyorum ben diplerdede fazla fark olucgını sanmıyorum bnmde baya uzadı açtrdgm beri ama bi fark olmadı bndekaydirigubbakcemile5
canım benımde sacım karamel ama kızıllık bakırlık yok colorx 7 numara ıle 8.1 i karıstırıp boyamıstım
Benim 1 ay önce saçlarım aynı bu renkti :) schwarzkopf vital karamel ile kahve köpüğü nü karıştırırsan aynı bu rengi elde edersin ama şuanki saç rengin ne renk önemli olan koyu bir renk ise açtırman gerekiyor senin istediğin tonlar 7-8 tonları 6 numara serisi ise saçın kesinlikle renk açıcı kullanmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?