• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı karemel renge boyamak istiyorm bu konuda yardımcı olur musunuz...

piTis

Emeğe Saygı + Rep ;)))
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
813
11
96
İstanbul
arkadaşlar ben kumralım ve saçımı acık karamel renge boyamak istiyorm ama bu boya konuları hakkında hiç bilgim yok. doğru rengi mi tercih ediyorm onu da bilmiyorm aslında saçlarımı biraz koyu sarı istiyorm. boya konusunda bbana yardımcı olur musunz?
:çok üzgünüm:

Eklentiler

• $11w5vn9[1].jpg
    $11w5vn9[1].jpg
    9 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
teşekkürler canım herhangi bir boyanın karemel kahve rengini alırsam sence aynen o rengi elde edebilir miyim? ya da tavsiye edebileceğin bir boya markası var mı?opuyorumnanaktan

teşekkürler canım herhangi bir boyanın karemel kahve rengini alırsam sence aynen o rengi elde edebilir miyim? ya da tavsiye edebileceğin bir boya markası var mı?opuyorumnanaktan

karemel kahve koyudur ama naz elmasın rengi işte am sen açık karemel istiyosun loreal alma koyu çıkıyo boyaları başka bi marka alabilirsin açık karemel al mesela kumralmışsın nasılsa güzel olur begenmessen karemel kahve yaparsın üstüne tutar nasılsa

Yardımcı olduğun için teşekkürler canım. Saçlarımı boyadığımda güzel olursa resim koyarım. Beğenmezsem koymaya cesaret edemem sanırım. :kedi:

rica ederim boya bakalım resmde koy degişiklik herzaman iidiir eminmi güzel olur begenmessen başka boyarsın :)

benim karamel tavsiyem palette altın parıltılı toffe senin istediklerin kadar açık ton değil ama çok tatlı bir kahve oluyor yıkandıkça daha açılıyor..Sarı tonları senin saçını açmaz bence..

benim karamel tavsiyem palette altın parıltılı toffe senin istediklerin kadar açık ton değil ama çok tatlı bir kahve oluyor yıkandıkça daha açılıyor..Sarı tonları senin saçını açmaz bence..

Teşekkürler tavsiyen için. Paletteyi denicem sanırım inş. istediğim gibi olur... zemuszemus

benim saçımın doğal rengi kumral ben kolestonun vanilya sarısını alıyorm ve tam anlamıyla karamel oluyor ve herkes çok beğenyor eğer sende kumralsan tavsiye ederm

benim saçımın doğal rengi kumral ben kolestonun vanilya sarısını alıyorm ve tam anlamıyla karamel oluyor ve herkes çok beğenyor eğer sende kumralsan tavsiye ederm

Genelde koleston için renkleri koyu oluyor diyorlar ama... Yakaladığın renk yukarıda eklediğim esimlerden birine benziyor mu ya da ünlülerden kimin saç rengine benziyor örnek verebilir misin canım. opuyorumnanaktan

2. fotoğraftaki saç rengine benziyor zaten 1. fotoğraftaki ışıktan ö kadar açık duruyor bence yani herkes bu karamel rengini evde nasıl tutturduğumu soruyor. vanilya sarısıyla diyorum inanmıyorlar

kızlar lutfen yardımcı olun benım sac rengım turuncumsu karamel gıbı ucları daha acık ustu bıraz daha koyu dıbımde geldı dıbım kumral ben voilanın koyu kumralını ve palettenın 9.0 sarısını karıstırsam nasıl olur ne cok koyu nede acık ıstıyorum ortası bı renk olsun bıde uc kısımlarıyla ust kısmı esıt olması ıcın napmam lazım?cevap verın kızlarr:(

2. fotoğraftaki saç rengine benziyor zaten 1. fotoğraftaki ışıktan ö kadar açık duruyor bence yani herkes bu karamel rengini evde nasıl tutturduğumu soruyor. vanilya sarısıyla diyorum inanmıyorlar

Gerçekten o renk gibi tuttu mu? O renk de güzel, kolestonu hep koyu tutuyor diyorlar ama o renk tam istediğim ton aslında en iyisi kolestonu da tekrar düşünim ben.
yerimseniben

kızlar lutfen yardımcı olun benım sac rengım turuncumsu karamel gıbı ucları daha acık ustu bıraz daha koyu dıbımde geldı dıbım kumral ben voilanın koyu kumralını ve palettenın 9.0 sarısını karıstırsam nasıl olur ne cok koyu nede acık ıstıyorum ortası bı renk olsun bıde uc kısımlarıyla ust kısmı esıt olması ıcın napmam lazım?cevap verın kızlarr:(

Benim de boya konusunda bir fikrim yok, ilk kez boyicam. Güzel olursa burada paylaşırım ama beğenen olursa yapsınlar die. opuyorumnanaktan

Cemrenil seninki iyi cesaret.Sana bir öneren mi oldu vanilya sarısını yoksa kendin mi yaptın.Ayrıca canım resim ekleme şansın var mı

canım ben saçımı uzun zamandır karamele boyuyorum hoşuna giderse yardımcı olabilirim resmimi ekliyorum

Eklentiler

• $26382_1444020745745_1389923466_1187344_3965944_n.jpg
    $26382_1444020745745_1389923466_1187344_3965944_n.jpg
    15,1 KB · Görüntüleme: 58
Back