ilknury Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2011 515 20 73 Diğer 17 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ilknury #21 loreal mousse kullandim ay cok moralim bozuk busra sacim ayni renkkkkkkkkkk
bsragzde Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2012 1.247 4 66 Antalya 10 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ilknury #22 ilknury .!.: loreal mousse kullandim ay cok moralim bozuk busra sacim ayni renkkkkkkkkkk Genişletmek için tıkla... tatlımm kusura bakma şimdi gördüm mesajını. saçların hala aynı renk mi?
ilknury .!.: loreal mousse kullandim ay cok moralim bozuk busra sacim ayni renkkkkkkkkkk Genişletmek için tıkla... tatlımm kusura bakma şimdi gördüm mesajını. saçların hala aynı renk mi?
ilknury Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2011 515 20 73 Diğer 10 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ilknury #23 bsragzde .!.: tatlımm kusura bakma şimdi gördüm mesajını. saçların hala aynı renk mi? Genişletmek için tıkla... yok degiller acildi rengi biraz ama istedigim renk le alakasi bile yok ama yakistirdim kendime:)
bsragzde .!.: tatlımm kusura bakma şimdi gördüm mesajını. saçların hala aynı renk mi? Genişletmek için tıkla... yok degiller acildi rengi biraz ama istedigim renk le alakasi bile yok ama yakistirdim kendime:)
bsragzde Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2012 1.247 4 66 Antalya 11 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ilknury #24 ilknury .!.: yok degiller acildi rengi biraz ama istedigim renk le alakasi bile yok ama yakistirdim kendime:) Genişletmek için tıkla... e sen ykıştırdıysan güzeldir o zaman canım :)
ilknury .!.: yok degiller acildi rengi biraz ama istedigim renk le alakasi bile yok ama yakistirdim kendime:) Genişletmek için tıkla... e sen ykıştırdıysan güzeldir o zaman canım :)