• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı hangi renge boyamalıyım?

kalinkaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
149
1
68
Bursa
sevgili k.k üyesi arkadaşlarım sizlerin yardımına ihtiyacım var bende her kadın gibi saç rengi sorunsalı olan bi kadınım hemen hemen her rengi denedim az sonra göreceğiniz fotolardan anlıyacağınız gibi şimdi gelelim asıl soruya sizce ben artık hangi rengi kullanayım çok sıkıldım artık renk aramaktan ama bi türlü bi renkte karar kılamıyorum çevremdeki arkadaşlarım en çok sarının yakıştığını söylüyyor ama artık röfleden de her ay sırıtan diplerimdende o koltuğa her oturduğumda biraz daha yanan saçlarımdan da sıkıldım yardımcı olun sizce hangi renk???

Canim bence siyah sert göstermis, evt sari fena degil ama bence senin rengin kahverengi kaslarinlada uyumlu daha dogal ve yumusak göstermis.

merhabalar öncelikle siyahı saçı size yakıştıramadım ben .kahverengi gayet güzel olmuş doğal duruyo şirin göstermiş. sarıyı da beğendimm gayet güzel

siyahı beğenmeyenler neden beğenmemiş acaba ben anlamadım yani..ben bayıldım! siyah çok yakışmış! sarıyı hiç beğenmedim bende. sarı çok kadınsı göstermiş sizi. ilerde zaten saçlarımız beyazladığında yeteri kadar sarılaştırıcaz saçlarımızı. şimdi böyle koyu tonlar kullanalım... hem artık doğal görünümlü saçlar moda. öyle sarılar röfleler kıpkırmızılar falan değil...
ben siyahı çok beğendim çok yakışmış. ama bide 6. fotodaki saç renginizde tatllı olmuş.. sarı ve o tür açık tonlar hariç koyular daha çok yakışıp daha genç gösterdiği bi gerçek.

Koyu kahve çok hos olmus :46: sari olmamis :50: en azindan resimden aldigim izlenim bu. :24:

(Bayiliyorum smilleri kullanmaya uzerinize alinmayin :37: kzlar)

ne koyu, ne açık.. en iyisi kumral tonları..:34:
daha doğal bence..:61:

aynı senın gıbıyım. sonunda kumral tonlarındayım
yanı velasılı kelam...
6. resımde 10 numara olmussun. gayet elit...

saolun kızlar 6. resimde saç rengim çikolata kahve idi ama açık sarının röfleli saçıma yaptırınca öyle bi renk çıkmıştı aslında en güzeli kendi saç rengime yakın bi tona boyayıp 1 kere bir daha boya vurmamak :(:(:( sanırım

sarı haricinde hepside yakışmış kahve daha çok ama

canım her halin çok hoş ama ben kumral ve siyah saçı size daha çok yakıştrdm bende renk konusunda sık değiştirenlerdenim ve sonunda buldummm ama her buldğmda yine değiştirmem de an meselesi olablir hep öyle oluyo ama değişiklik iyidir....dimiiii.....:52::52::52:

açıkçası hepsi yakışmış :nazar: bence bi müddet kendi orjinal renginizi kullanın, hem saçlarınız dinlenmiş olur, hem de sürekli dip boya derdinden kurtulmuş olursunuz

cnm senin rengin sarı :40: ben en çok sarı röfleli halini çok beğendim çok yakışmış 3. ve son resim favorim :46:

4. resimdeki rengi çok beğendim. Ne renk olduğunu söylerseniz ben de bu rengi deneyebilirim . :))

eğer çizmeli resmimi soruyorsan cnm orada saçımda bakır tonunda boya vardı üzerine çikolata kahve yaptım ve bir kaç yıkama sonra akınca bu renk oldu :)

cnm senin rengin sarı :40: ben en çok sarı röfleli halini çok beğendim çok yakışmış 3. ve son resim favorim :46:
tatlım belki 5 yıl kadar öyle açık sarı kullandım saçımı ama çok yıpratıyor röfle hemen sırıtıyor ayrıca doğal ve asil dursun istiyorum yaptığım renk sarı saçımla bazen kafamda peruk varmış hissine kapılıyordum bu arada şu anki saç rengimde eşimle yemek yerken çekindiğimiz fotodaki saç rengim yine sarı tonlarında ama daha koyu

Back