Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı gri yapmak için

ayy yazık saçlarına nasıl kıyabiliyosun böyle :KK43: gri yapma saçlarını gencecik yaşında yaşlı görünme canım boşver :)) çok oynama o güzelim saçlarınla valla benim burda içim acıdı resmen :KK43:
Aa ne olmuş ki saçlarıma gayet iyi durumdalar o_O ben griyi saçımfa çok beyaz olduğundan yapmak istiyorum bembeyaz gri değil zaten istediģim koyu istiyorum hem yaşlıyım ben yaşlı görünsem ne olicik :KK53:

gittim biraz daha kestirdim ara makasta yaptırdım saçım hafifledi :KK50: yazın uzar zaten sıçakta hiç çekemiyorum kızlar yaw hep topluyorum
Yaa dimi bende çok rahatsız oluyorum yazın ensemi yakıyor resmen topluyorum saçlarımı bugün esiyor hava serin saldım o yüzden ama kavurucu sıcaklarda dediğin gibi hiç çekilmiyor toplamak gerekiyor :KK19:

Yap izin verdim gitti.
xenforo-smilies-kk70.gif

Bilemedim, neyse kalabalık yapmaya geldim ben.

arkadaşlar saçımı gri yapmaya karar verdim bayağı oldu siyaha yakın bir saçım vardı yavaş yavaş açtım bazı yerlerde az turunculuklar kalsada yeterince açıldığını düşünüyorum hatta diplerim çok çok açık :KK53: neyse ben nevacolor gümüş boyasını aldım bir tutam denedim ama yeşil gibi bir gri oldu istediğim daha koyu bir gri sizce boyaya az mavi katsam güzel bir gri elde edermiyim o_O
bu arada nevacolor yoğun fuşyasını gördüm dayanamadım aldım bir tutamda onu boyadım 10dk durmadına rağmen nasış tuttu çok canlı yoğun bir renk denemek isteyenlerin haberi olsun :KK66: buda fuşyadan kareler

en son açtığım halinide eklim ilk sayfaya :KK66: gözlüklü olanlar :KK53:

Kafanı sobaya sok gri olur belki :)

X