Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Kesim ŞekilleriSaçımı düzleştiriyorum ama hemen bozuluyor
Aynı problemi bende yaşıyorum, dalgalı ve ince telli saçlarım var. Hemen bozuluyor. Krem vs kullanmak istemiyorum çünkü aynı zamanda yağlı bir saç yapım var. Düzleştirme sonrası kullanılabilecek ürün tavsiye eden var mı?
Aynı problemi bende yaşıyorum, dalgalı ve ince telli saçlarım var. Hemen bozuluyor. Krem vs kullanmak istemiyorum çünkü aynı zamanda yağlı bir saç yapım var. Düzleştirme sonrası kullanılabilecek ürün tavsiye eden var mı?[/QU
Aynı sorun bende de var. Saçlarım dalgalı ve hemen kabariyor. Hiç şöyle yaprak gibi dümdüz olmuyor anca kuaförde fonlenince dumduZ oluyor. Kuaföre de sürekli gidemem. Ben keratinli şampuan aldım düzleştirici etkili benim şampuanım. Onunla yıkıyorum saçlarımı. Duştan sonra da keratin yaği sürüyorum. Kabarikligini ciddi anlamda sonduruyor. Düzleştirici daha düzgün ve uzun süre kalıyor. Keratin saçı hem duzleyip hem yumusatiyor. Keratinli ürünler kullanmanizi tavsiye ederim