• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçımı doğal haliyle kullanmak istiyorum

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

nehir_simge

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
164
2
318
İstanbul
arkadaşlar saçlarım dalgalı ama aralarında kıvırcıklar var ve kıvırcık kısımlar kırık gibi duruyor. düzleştirdiğimde kıvırcık kısımlar bi garip oluyor. o garip yerler yüzünden sürekli düzleştirmek zorunda kalıyorum hoş duruyor ama artık bi süre sonra sıkıyor,vakit bulamıyorum da zaten. doğal haliyle kullanmak istiyorum. bi de saçlarımı topladığımda önlerden küçük küçük kıvırcık saçlar çıkıyor bu da beni çok rahatsız ediyor.
sizce ne yapmalıyım?

dalgalı ve kıvrcklıklarn varsa saçını dalgalı kullanmanı öneririm şahsen :))

basitçe örebilirsin açtğnda rahatlkla kullanabilrsin,,

ya da çok sert olmayan köpüklee nemli saçına azıcık aşağdan yukarya hareketler yaparsan da kıvırcık olacağna emin olabilrsn ama kendi halinde kurumaya bırak :))

aynen benımde saçlarım senın gıbı düzleştirmeden guzel bı gorunum olmuyor. bende bu yaz yenı bı model buldum yıkandıktan sonra saçlarıma köpük, yada pantene bakımı sürüyrum sıkıca örüyorum uçlarına kadar ertesı sabah açıyorum o kadar sağlıklı gözüküyor kı sonrada istege bağlı o saçlarını tepeden at kuyrugu yapıp toplayabılırsın. baska bı cözümde banyodan sonra saçlarına herkangi bı bakım kremı ıle basını one eğerek parmaklarınla sıkıstr kıvırcık yapmaya çalış sonrada havlu ile sar sabaha kadar o havluyla yat sabah açtıgında kabarıklıgı gitmiş olucak : )

arkadaşlar saçlarım dalgalı ama aralarında kıvırcıklar var ve kıvırcık kısımlar kırık gibi duruyor. düzleştirdiğimde kıvırcık kısımlar bi garip oluyor. o garip yerler yüzünden sürekli düzleştirmek zorunda kalıyorum hoş duruyor ama artık bi süre sonra sıkıyor,vakit bulamıyorum da zaten. doğal haliyle kullanmak istiyorum. bi de saçlarımı topladığımda önlerden küçük küçük kıvırcık saçlar çıkıyor bu da beni çok rahatsız ediyor.
sizce ne yapmalıyım?

benim kuaforum sacımı cok begenmişti dalgaliydı düzleştiriyorum maşa yapıyorum dıyınce kızdı sacına hafıf köpük uygula dedı.sende oyle yapabılırsın cnm

fön çekmek saçınızı çok yıpratır. o dediğiniz bölge muhtemelen kıvırcık olduğu için elektrikleniyor. uygun saç şekillendirme ürünleriyle şekil vermek lazım

Back