Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı boyucam yardım istiyorum....

kızlar kopuk boyalara pek ıyı demıyolar.ıyı kapamıyomus.kime sorsam aynı seyı soyluyo.en ıyısı normal boya.

canım bende mavi siyaha boyuycam ama kolestonda mavi siyah yok hani diğerlerine boyadım yani diğer markalara açıkçası hemen aktı kolestonda mavi siyah hangisi bulamadım çünkü bi bilgin var mı

Canım Kolestonun Normal siyahı Zaten Sipsiyah Mavi Siyahı aratmaz eminim Mesela bu

Bu benim arkadaşım kolestonla Boyadı Saçlarını Bu Böyayla Yani Resmine Bak Mavi Siyahı aratmıyor

Gözlerim Ela büyük Gözlerim Var Kirpikler Uzun Ten bembeyaz Saçlarımı klasik düz Kesim Yapıcam

Canansever,zaten ayrı bir konunuz var sorduğunuz soruyla ilgili
Başka üyelerin konularını dağıtmayalım lütfen kendi konularımızdan devam edelim

canım senin konuna gelince daha önce 5 yıl benim saçımda sarıydı sonra her boyayıışımda alttan o sarılardan kurtulamadım. onlardan kurtulmak işkence gibi. o yüzden sana tavsiyem saçını açık çikolata rengi gibi bi renge boya alttan sarılar çıkınca çok hoş duruo

Röflenin tonu açıksa eğer 7 tonlarında boyalar koyu gelir size
Röfleli saçın üzerine boya kullanılınca boya saçta durmaz akar
O yüzden boyamadan önce pigmentasyon işlemi yapmanız gerekiyordu
Yani bu boyayı yine alıp boyasanız ilk halinden birkaç ton açılacak zamanla ve röfleler yine ortaya çıkacak

Bu arada lütfen sadece konuya yorum yapalım konu sahibinin konusunu dağıtmayalım

Son düzenleme:
evet boya akıyo durmuyo röflelerim çıktı alttan.ama cirkin durmuyo güzel duruyo.zaten istedigimde bu kumralımsı aralarında sarılıklar olan biton.ama dediginiz dogru 7.31 saçıma koyu gelmiş olabilir bunu düşünmemiştim.çünkü röflem baya bi acık sariydı hatta barbi bebek saçı gibiydi.ondan o renk tutmamış olabilir.suanda biay oldu ve artık boya akmıyo.bikaçhafta daha bekleyip.loreal 8.3 le boyucam.kutudaki rengi cok hoş tam istedigim gibi.tabi direk o rengin cıkmıcagını biliyorum.ama boyamazsamda içimde kalıcak:)enazından deniyim enkötü ihtimallede yolum tekrar kuaförüme düşer yapcak bişey yok:)

pigmentasyon nasıl yapılıyor bilmiyorum.bukonudada bilgi verirseniz cok sevinirim

pigmentasyon nasıl yapılıyor bilmiyorum.bukonudada bilgi verirseniz cok sevinirim

Evet 8.3 ya da 9.3 gibi daha açık tonlarla devam edebilirsiniz
Boyadan önce yapılması gerekiyor dediğim pigmentasyon işlemini bu konuda açıkladım
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...rmerenk-kataloglarisorulariniz-cevaplari.html

tesekkürler.enazından bilgim oldu.8.3 le boyamaya karar verdim.ama o pigmentasyon işlemini beceremiye bilirim sacımı yakmaktan korkuyorum acemiyim daha bu evde boyama konusunda.direk 8.3le boyucam.umarım güzel bişey cıkar.boyayınca resmimi koyarım.tekrar tesekkürler

Pigmentasyon işlemi oksidansız bir işlem olduğu için saçı yakıcı-yıpratıcı bir özelliği yok
Sadece su ve boyayla hazırlanıyor
Ama röfleler çıktıkça kötü bir görüntü oluşmuyorsa pigmentasyon yapmasanız da olur

boyayı bugün aldım 8.3.yarın boyamayı düşünüyorum ama yine kafama takılan bişey oldu yardımcı olursanız sevinirim.ben sacımı enson biay önce boyamıstım yani henuz diplerim cıkmadı.simdi boyarken önce dip boya yapıp sonra komplemi boyamam gerekir.yoksa direk boyamalımıyım tüm saçımı???

kızlar nerden konu açacağımı bulamadım :S ama benimde bi sorunum var saç konusunda ((( saçlarımı daha önce hiç boyatmamıştım doğal renqim koyu kahveydi ve 2 qün önce voılanın karamel renqine boyadım ve hiç birrr fark qöremedim aslında istediğim karamel üzerine bal köpüğüydü nasıl elde edrim bu renqi bilemiyorum yardım edin (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…