Anladm canım reklamda gördüm bende hatta boyamak istedim onu görnce sacımıı.
Ama ben kendi rengime dönmeye karar verdim bu karardan dönmemem lazmm
Nasıl Mutlu Olacaksan Öyle Yap Tatlım İçine sinsin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladm canım reklamda gördüm bende hatta boyamak istedim onu görnce sacımıı.
Ama ben kendi rengime dönmeye karar verdim bu karardan dönmemem lazmm
canım bende mavi siyaha boyuycam ama kolestonda mavi siyah yok hani diğerlerine boyadım yani diğer markalara açıkçası hemen aktı kolestonda mavi siyah hangisi bulamadım çünkü bi bilgin var mı
canım saç şeklin göz rengin önemli bu konuda ben siyah saç düşünmem mesela benim renklerim çikolata kahve vede sıcak çikolatadır bunları kim boyarsa boyasın çok yakışdırıyorum yüzüne canlılık geliyor insanın beyaz tene çikolata kahve güzel durur ama kafanı karışdırmıyım sen dilediğin gibi boya beyaz tende siyah alımlı durur esmerde yakışmaz bence işde göz aşinası ne biliyim resmin olsa tam kararımı derdim boya yada boyama diye
diplerim geldi ama hala karar veremedim.8.3 kullanan yokmu hiç
mrb kızlar.saçım röfleliydi 5yıl kadar.sıkıldım degiştirmeye karar verdim ve evde loreal 7.31 kumral dore küllü blond bejle boyadım sacımı.ilk baslarda baya koyuydu ama yıkadıkca röfleler biraz cıktı daha acık oldu.şimdi karar veremedim ıkıncıye tekrar bu rengimi alıp boyasam.yanı yıne koyumu olur yoksa açılırmı rengi??????
Röflenin tonu açıksa eğer 7 tonlarında boyalar koyu gelir size
Röfleli saçın üzerine boya kullanılınca boya saçta durmaz akar
O yüzden boyamadan önce pigmentasyon işlemi yapmanız gerekiyordu
Yani bu boyayı yine alıp boyasanız ilk halinden birkaç ton açılacak zamanla ve röfleler yine ortaya çıkacak
Bu arada lütfen sadece konuya yorum yapalım konu sahibinin konusunu dağıtmayalım
evet boya akıyo durmuyo röflelerim çıktı alttan.ama cirkin durmuyo güzel duruyo.zaten istedigimde bu kumralımsı aralarında sarılıklar olan biton.ama dediginiz dogru 7.31 saçıma koyu gelmiş olabilir bunu düşünmemiştim.çünkü röflem baya bi acık sariydı hatta barbi bebek saçı gibiydi.ondan o renk tutmamış olabilir.suanda biay oldu ve artık boya akmıyo.bikaçhafta daha bekleyip.loreal 8.3 le boyucam.kutudaki rengi cok hoş tam istedigim gibi.tabi direk o rengin cıkmıcagını biliyorum.ama boyamazsamda içimde kalıcak:)enazından deniyim enkötü ihtimallede yolum tekrar kuaförüme düşer yapcak bişey yok:)
pigmentasyon nasıl yapılıyor bilmiyorum.bukonudada bilgi verirseniz cok sevinirim
Evet 8.3 ya da 9.3 gibi daha açık tonlarla devam edebilirsiniz
Boyadan önce yapılması gerekiyor dediğim pigmentasyon işlemini bu konuda açıkladım
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...rmerenk-kataloglarisorulariniz-cevaplari.html
tesekkürler.enazından bilgim oldu.8.3 le boyamaya karar verdim.ama o pigmentasyon işlemini beceremiye bilirim sacımı yakmaktan korkuyorum acemiyim daha bu evde boyama konusunda.direk 8.3le boyucam.umarım güzel bişey cıkar.boyayınca resmimi koyarım.tekrar tesekkürler