Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı boyayacağım renk için öneriye ihtiyacım var(resimli)

eleanor7

sky was made of amethyst
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2010
148
1
96
İstanbul
saçımda şu an hiç boya yok. komple boyatmayı düşünüyorum ama nasıl bir renk olacağına karar veremedim :) bakır,kızıl ya da turuncu bu tarz renkler olabilir.önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

bakır degılde kızıl yaksır bence tatlım,, pambe kızıllar degıl şöle kıpkırmızı kızıllar var ya hos durur bence :)

kırmızıyı çok seviyorum aslında canım ama tenim biraz koyu kaçar diye korkuyorum boya numarası önerebilir misiniz kızlar özellikle karamelde ton çok farkediyor çünkü :)

hiç açtırmadan mı ?

saçında boya olmadğı için açtırmana gerek yok tatlım direk yapabilirsin ama boya yaptırdıktan sonra hep boyama yapmak zorundasın kendi rengine dönmek çok zor oluyor iyi karar ver bence

zaten dogal rengın sakın actırma canım arkadsındedıgıgıbı sarıya boya zaten karamel oluyo :) tabi istedigin bı ton olmayabılır ustune ıstedıgın karamel rengı olur amac sacındakı dogal koyu rengi kırmak

karamel =) ama hangi tonda sarı boya alayım?

Yurttayken arkadasımın sacları koyu kahweydi bildiqin kolestonun sarısına boyatmıstı karemelden biraz koyu olmustu.)
Ben bayıldıydım renqine uqrassam öyle olmazdı yani.))
Sonra sıkıldı kendi sacına döndü seninde dönmen kolay siyaha boyatırsın her renqin üstüne tutar.)

Son düzenleme:
Aslinda sari cok mantikli akma derdi de yok. Ama dip boya yapman gerektiginde önceden boyadigin kisimla diplerini iyi ayirman gerekir, önceden boyadigin kisimlara boyayi sürdünmü oldugundan acik olur rengi.. Alacali bulacali olur saclarin.

saçın doğal halinde olduğu için röfle ya da balyaj öneririm ben.birden hepsini boyamak iyi cesaret.beğenmeme ihtimalin var,doğal renklerde sık veya seyrek röfle yahut balyaj çok hoş durabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…