• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı boyattım öncesi ve sonrası .. konu açmıştım yeni konu ile gösteriyorum.

kutsalist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
340
3
66
İçel Mersin
kızlar sacımı boyattım sonunda cok guzel oldu ben ck begendım... bazı kısıler begendı bazı kısıler begenmedı..fotomu paylaşcam demiştim paylaşıyorum...ilk defa bakanlar için siyah saç öncesi karamel saç sonrası kızlar..teşekkürler..yorumları bekliyorum..teşekkürler..ÖNCESİ $31122011403.jpg $010720121516.jpg

SONRASI $Foto1848.jpg $Foto1856.jpg $Foto1872.jpg $Foto1876.jpg

Son düzenleme:
karamel çok yakışmış canım sana ya:16:acaba hangi boya ve numara ile yaptığınıda yazarmısın

karamel çok yakışmış canım sana ya:16:acaba hangi boya ve numara ile yaptığınıda yazarmısın

canım gercekten bilmiyorum..ama boya markası matrıx onu biliyorum sadece...kuaforum onumde hazırladı yalnız cok cok karıstırdı sarı bile kattı :)cok guvendıgım bır kuafordu boyle de cıkardı..tsk ederım begendıgın ıcın...

siyah daha sert bir ifade vermiş sana.ama yakışmış yani. karamel seni daha soft göstermiş. yüzünün güzelliğini daha ortaya çıkarmış bence. güle güle kullan.
aman pişman olma boyattığını kullanırsın, kafan eserse değiştitirsin

siyah daha sert bir ifade vermiş sana.ama yakışmış yani. Karamel seni daha soft göstermiş. Yüzünün güzelliğini daha ortaya çıkarmış bence. Güle güle kullan.
Aman pişman olma boyattığını kullanırsın, kafan eserse değiştitirsin

saol canım benım bende aynı oyle dusunuorum artık bu tonlarda kullanırım galuba..teşekkür ederım :)

kesinlikle sonuncu saç rengin! seçimin için tebrik ediyorum.tenin çok güzel gözüküyor bu renkle.gerçekten daha modern ve genç gözükmüşsün :46:

kızlar sacımı boyattım sonunda cok guzel oldu ben ck begendım... bazı kısıler begendı bazı kısıler begenmedı..fotomu paylaşcam demiştim paylaşıyorum...ilk defa bakanlar için siyah saç öncesi karamel saç sonrası kızlar..teşekkürler..yorumları bekliyorum..teşekkürler..ÖNCESİEki Görüntüle 545665 Eki Görüntüle 545666

SONRASI Eki Görüntüle 545668 Eki Görüntüle 545669 Eki Görüntüle 545672 Eki Görüntüle 545670

siyah çok hoş duruo bence :) bu arada saçlrın kıvırcık galiba negüsel bnde öle istoorum ya :(

siyah saç da yakışıyormuş ama rengini değiştirince yüzüne daha çocuksu daha masum bir hava gelmiş sert yapıyor siyah saç bende siyah saçtan döndüm koyu kumral oldum böyle daha yumuşak oluyor yüz hatları ben beğendim karamel saçını...

Back