• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçımı boyattığım için çok ama çok pişmanım!!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

gulendam09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
628
482
103
Geçen sene tam bu zamanda bir hevesle ilk kez saçımı boyattım.Ve arkasından 5 ay sonra yıllardır içimde kalan röfleyi yaptırdım.Sonuç:AZALIP DÖKÜLEN ŞEKİLSİZ SAÇ TİPİ.
Benim gbi kuaför kazasına uğrayıp yaşadıklarımı yaşayan var mı?
Saçlarımı kısa kestirdim.Şuan bitkisel ısırgan otlu şampuan kullanıyorum
Zamanla düzelir mi kızlar :14:

sanırım saçınızı yakmış kopmalar oldugu için şekli bozulmuş çokk geçmiş olsun paranızı geri alın memnun kalmadığınızı söyleyin :(

Ağustosta yaptırmıştım röfleyi.Yani baya bi zaman geçti,olan oldu saçlarıma ne yazık ki :( Paradan geçtim.Saçım tekrar eski haline döner mi beni endişelendiren bu :59:

canım sacı guclendırmek ıcın bepanten bemıks ampuller var eczanede bunlarla badem yagını karıstırıp sacına sur bı kac saat bekle ben oyle yapıorum haftada bır saca ıyı gelıyor

canım çok geçmiş olsun ... saçın düzelir çünkü benim bi hocam vardı oda saçını boyatmıştı ve saçı mahvolmuştu saçları boyatmadan önce kıvırcıktı boyadan sonra dümdüz şekilsiz bi şey olmuştu ama sonra saçları düzeldi ve tıpkı eskisi gibi oldu ... saçları eskiye dönünce çok mutlu olmuştu hatta ... ve evet eczaneden ampul alabilirsin saçına iyi gelir...

Geçen sene tam bu zamanda bir hevesle ilk kez saçımı boyattım.Ve arkasından 5 ay sonra yıllardır içimde kalan röfleyi yaptırdım.Sonuç:AZALIP DÖKÜLEN ŞEKİLSİZ SAÇ TİPİ.
Benim gbi kuaför kazasına uğrayıp yaşadıklarımı yaşayan var mı?
Saçlarımı kısa kestirdim.Şuan bitkisel ısırgan otlu şampuan kullanıyorum
Zamanla düzelir mi kızlar :14:

benimde aynen böyle olmuştu saçlarım sonra baya kısa kestirdim ,boya sacımdan tamamen gidene kadarda daha fazla zarar verecek bişey yaptırmadım ee tabi bunun yanında bakımını ihmal etmedim ve eski haline döndü,tekrar boyattım sonrasında ama çok şükür şuan öyle bir sorunum yok.

çok teşekkür ederim kızlar inanın çok mutlu oldum :69:

Peki dökülen saçlarım yeniden çıkar mı?Dökülmenin başka sebepleri (ansızlık,demir eksikliği..)olabilir mi
diye bugün doktora gittim Allaha'a şükür olumsuz bişey çıkmadı.Bende bu dökülmeyi saçımın yanmasına bağladım.Bi daha saçımı boyamayacağım.Saçlarımın kıymetini çok iyi anladım :17: Bir de düzelmesi için yaklaşık ne kadar zaman geçiyor? Biraz tez canlıyım da :1:

Son düzenleme:

Peki dökülen saçlarım yeniden çıkar mı?Dökülmenin başka sebepleri (ansızlık,demir eksikliği..)olabilir mi
diye bugün doktora gittim Allaha'a şükür olumsuz bişey çıkmadı.Bende bu dökülmeyi saçımın yanmasına bağladım.Bi daha saçımı boyamayacağım.Saçlarımın kıymetini çok iyi anladım :17: Bir de düzelmesi için yaklaşık ne kadar zaman geçiyor? Biraz tez canlıyım da :1:

uzadıkça ve bakım yaptıkça yavaş yavaş düzeliyor canım..
benimkiler de kısacık şimdi,boyadan yandı ..ve kuaför hatasını bile kabul etmedi,bir de iyi kuaför olacak yani..
bende şikayet ettim ,ceza almış..iyi oldu,bir de bana yüzsüzce ,niye şikayet ettin dedi yani.

uzadıkça ve bakım yaptıkça yavaş yavaş düzeliyor canım..
benimkiler de kısacık şimdi,boyadan yandı ..ve kuaför hatasını bile kabul etmedi,bir de iyi kuaför olacak yani..
bende şikayet ettim ,ceza almış..iyi oldu,bir de bana yüzsüzce ,niye şikayet ettin dedi yani.

Benimkilerde uzadı biraz çoğalmış gbi geldi sevindim :)
Senin dediğin gbi böyle yüzsüz kuaförlerde var.Sanki biz kendimiz yaktık saçımızı :47: Kimi saçını defalarce boyatıyo fırça gbi saçları oluyor.Saç tipinden ve kuaföründen kaynaklanıyor sanırım.

benim de röfleden sonra dökülüyor saçlarım azaldılar ama o kadar da seviyorum vazgeçemiyorum şimdi bakımını eksik etmemeye çalışıyorum bakalım dökülen saçlarım tekrar geri gelir umarım :(

benim de röfleden sonra dökülüyor saçlarım azaldılar ama o kadar da seviyorum vazgeçemiyorum şimdi bakımını eksik etmemeye çalışıyorum bakalım dökülen saçlarım tekrar geri gelir umarım :(

bende bayılıyordum sarı saça özellikle röfleli olanlara.Ama bu başıma gelenden sonra -büyük konuşmayayım yinede- bir daha saçıma röfle yaptırmam :50:
Tek isteğim eski saçlarıma kavuşmak :84:

evt ama canm bu saçların da kendine gelmesi en az 1 seneyi bulur.kısacık da kestiremiyorum ozaman da fönsüz olmuyor yakışmıyor da şimdi yaptırmıycaz da ne zaman yaptırcaz mecbur işte hatta ben kestirdim koyu yaptım baktım içime sinmedi durdum düşündüm gölge yaptırdım :=) hala uçları gitmedi yarısından kurtulmam lazım ama yaza düğün de var ailede,düğün bitsin ertesi gün kestiririrm yine ne zamana biter bu kötü saçlar bilmiyorum :14:

evt ama canm bu saçların da kendine gelmesi en az 1 seneyi bulur.kısacık da kestiremiyorum ozaman da fönsüz olmuyor yakışmıyor da şimdi yaptırmıycaz da ne zaman yaptırcaz mecbur işte hatta ben kestirdim koyu yaptım baktım içime sinmedi durdum düşündüm gölge yaptırdım :=) hala uçları gitmedi yarısından kurtulmam lazım ama yaza düğün de var ailede,düğün bitsin ertesi gün kestiririrm yine ne zamana biter bu kötü saçlar bilmiyorum :14:

anlıyorum canım benimde arkadaşımın 1ay sonra düğünü var oyüzden kestiremiyorum zaten kısa şimdi bidaha kestirsem azıcık kalacak düğünde güzel olmayacak.Düğünden sonra kestireyim diyorum.Nasılsa yaz geliyor,yazın sık sık duşa giriliyor çabucak uzar :1:
Peki sen bakım olarak bişeyler yapıyomusun?

evt sen de düğünden hemen sonra kestir cnm ozaman banyodan sonraki aynada o görüntüsü yetiyo valla :5: düğün olmasa hiç düşünmem hemen kestirirdim ya hala o yanmış uçlardan kurtulamadım.ben dökülme için saç diplerine sarımsaklı zeytinyağı yumurta sarısı karışımını sürüp bekletiyorum haftada bir dökülmeyi kesti çok şükür ama devam ettiğim sürece.tabi bu saç tellerine çok fazla bi faydası olmuyo kuru sönük saç uçlarından kurtulamadım tabi hala :5: atsana tılmaz satsan satılmaz :1: bunun için zeytinyağını ısıtıp içine evde ne varsa susam yağı badem yağı herhangi birinden katıp yediriyorum uçlara çok iyi geldi

Son düzenleme:
evt sen de düğünden hemen sonra kestir cnm ozaman banyodan sonraki aynada o görüntüsü yetiyo valla :5: düğün olmasa hiç düşünmem hemen kestirirdim ya hala o yanmış uçlardan kurtulamadım.ben dökülme için saç diplerine sarımsaklı zeytinyağı yumurta sarısı karışımını sürüp bekletiyorum haftada bir dökülmeyi kesti çok şükür ama devam ettiğim sürece.tabi bu saç tellerine çok fazla bi faydası olmuyo kuru sönük saç uçlarından kurtulamadım tabi hala :5: atsana tılmaz satsan satılmaz :1: bunun için zeytinyağını ısıtıp içine evde ne varsa susam yağı badem yağı herhangi birinden katıp yediriyorum uçlara çok iyi geldi

benim saçım çok fazla dökülmüyo çok şükür ama eskisi gbi değil işte azaldı.Bende aklıma esince badem yağı lavanta yağı ve zeytinyağını karıştırıp saç diplerime sürüyorum.Isırgan otlu bitkisel şampuan kullanıyorum.Bir de eczaneye E vitamini ampulünü sorup şampuanın içine katayım diyorum.
Burda biri başlık açmış yıpranmış saçlara E vitamini ampulü çok iyi geliyor diye sende bi bak istersen canım

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...370-yipranmis-saclara-e-vitamini-kapsulu.html

Son düzenleme:

Moryel merhaba, aynı sey benımde basıma geldı 1 ay once ust uste actırdım ve saclarım eskıye gore daha cok dokuluyor, senin saclarin duzeldi mi dokulenler cikmaya basladi mi bende cok korkuyorum duzelmicek diye, bu dokulme ne kadar devam ediyor? bir daha hayatta rofle yaptirmam, koyuya boyamak istiyorum daha cok dokulur diye korkuyorum banyodan sonra resmen lastik gibi uzuyo saclarim, en sonunda dayanamadim kut kestirdim :43::43:

aynı aptallığı ben de yaptım,upuzun sağlıklı gür saçlarım vardı. sonra süpürgeye benzedi yandı. sonra cok iyi bir kuaföre gittim bitkisel boya yaptırdım koyu renk. omuzlarımda kestirdim kat falan da attırmadım. zeytinyağı sürüyürum haftada bir. eski sağlığına bir nebzede olsa kavustu. bi daha asla boyamam!

Moryel merhaba, aynı sey benımde basıma geldı 1 ay once ust uste actırdım ve saclarım eskıye gore daha cok dokuluyor, senin saclarin duzeldi mi dokulenler cikmaya basladi mi bende cok korkuyorum duzelmicek diye, bu dokulme ne kadar devam ediyor? bir daha hayatta rofle yaptirmam, koyuya boyamak istiyorum daha cok dokulur diye korkuyorum banyodan sonra resmen lastik gibi uzuyo saclarim, en sonunda dayanamadim kut kestirdim :43::43:

Aradan çoooook uzun zaman geçmiş ama ben yine de cvp yazayım.Benim saçım eskiye dönmedi hatta çok azaldı. şuan saçlarımı tanıyamıyorum bi röfle sebebiyle saçlar bu hale gelir mi hiç anlamadım. :43: Zaten bidaha da hiç boyatmadım boyatamadım saçımı. gür sağlıklı saçı olanlara imrenerek bakıyorum :43:

Back