Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı boyatmak istiyorum yardımm!!!!

seymagul

haziran 19
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
96
Yer
Kocaeli
Kızlar benim ten rengim esmer ,yani bazende buğday tenlisin diyenler oluyor ama son zamanlarda ben de ten rengimin ne olduğuna karar veremiyorum yani bi kansızlık problemim vardı ondan mıdır bilmem ten rengim çok soluk ve soğuk geliyor bana hani sıcak tenli ve çok esmer değilim,tam buğday değilim acaba ne renk yapsam saçımı kuaförler karamel kahve diyor ama karar veremiyorum.Yardım ederseniz çok sevinirim...

CADIARZUfındık kabuğuda olabilir avatardaki sizmisiniz bilmiyorum ama ordaki pek anlaşılmıyor resminizi yüklerseniz belki daha net konuşanlar olabilir artı gözleriniz ne renk?

CADIARZUfındık kabuğuda olabilir avatardaki sizmisiniz bilmiyorum ama ordaki pek anlaşılmıyor resminizi yüklerseniz belki daha net konuşanlar olabilir artı gözleriniz ne renk?

Teşekkür ederim canım öncelikle.Avatrdaki benim evlilikteki albümlerde birsürü fotoğrafım var zahmet olmıycaksa bakabilirsin.(Bu da benim nişanımdan başlıklı)

resimlere baktım kaydirigubbakcemile3 bugday gibi geldin bana cnm karamel diyorum cok yakışır hihoyyyt

resimlere baktım kaydirigubbakcemile3 bugday gibi geldin bana cnm karamel diyorum cok yakışır hihoyyyt

Teşekkürler canım netten bi karamel buldum çağla şikelin rengi sanki bunu biraz daha kahveyle karıştırsak bana daha iyi olur sanırım nasıl renk güzel mi sizce?

evet gördüm fotoğraflarınızı,teniniz fazla esmer değil gözleriniz sanırım koyu,boya seçiminde zorlanılacak bir kombine ,şuanki saç renginiz de yakışmış ama değiştirmek icab ediyor ise eklediğim renk olabilir gibi geldi karamel mi bilmiyorum ama bununla ilgili bir konu açılmıştı burada bir bakın isterseniz

Son düzenleme:
Bende buğday tenliyim ama ben sarı tonları istiyorum korkuyorumdaaaa güzel omaz diye ama ablam karamel yaptı çok güzel oldu sarıya cesaret edemezsem bende karamel yaparım gibi geliyor

Bende buğday tenliyim ama ben sarı tonları istiyorum korkuyorumdaaaa güzel omaz diye ama ablam karamel yaptı çok güzel oldu sarıya cesaret edemezsem bende karamel yaparım gibi geliyor

bir arkadaşım vardı buğday tenli ,açık kahve renkli gözlüydü koyu sarı yapardı süper duruyordu a.s [ama o tenin bile tonları oluyor galiba yaa:uhm:]

Teşekkürler canım netten bi karamel buldum çağla şikelin rengi sanki bunu biraz daha kahveyle karıştırsak bana daha iyi olur sanırım nasıl renk güzel mi sizce?

cok güzel ayrıca teninlede uyum saglayacak bir renk yerimseniben

Ben de saçlarımın rengi biraz daha açılsın karamel yapıcam, o kadar kötü oldu ki saçlarım saç diplerim açık kızıl sonrasında koyu kızıl:D:D:Dçok komik oldum ya

Imageshack - spa0592oa6cc1.jpg bu renkte cok hoş ama hangi renk olduguna dair net bir fikrim yok

Canım yaa aslında şöyle derdimi anlatayım ben koyu saçlıydım aman bi havam değişsin dedim kuaförün gazabına uğradım ve gölge yaptı bana dayanamadım tabi hiç hoş olmadı hadi saçım açılmışken şöyle hafifi bakıra gideyim dedim onuda tutturamadılar şimdi o saçımı ekliycem hem ten rengimide görürsünüz

Bu renk bence çok güzel şeymacım.
Hep diyorum azcık canlı renkler yaptır diye.
Bu çok hoş olur benceopuyorumnanaktan

Ayy nehircim çingene gibi olmaktan korkuyorum çağla şikelin makyajsız halini görmüş olman gerekiyor hi hoş değil de gerçi ben saç boyatırsam kaşlarımıda boyatcam belki o zamna daha iyi olur

Back