• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı boyatmak istiyorum ama herkes yazık edersin diyor çok kararsızım yardım

Melikesultaan

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
4
0
16
Konya
Merhaba ben 16 yaşındayım.Saç rengim açık kumral biraz daha sarıya yakın bi renge boyatmak istiyorum ama tanıdıklarım gözümü baya korkuttu.Saçların çok sertleşir ve çok fazla dökülür.İstediğin gibi şekir veremezsin.Eskisi gibi doğal görünmez vs.baya bi kötülediler.Benim saçlarm çok ince telli ve seyrek.Bu aralar biraz biraz dökülüyor.Sizin fikriniz ne? ne yapmalıyım karar veremedim :/

Yaşın daha çok genç eminim heveslisindir şuan ama senin yerinde olsam boyatmazdım..
Saçların zaten seyrek ve ince telliymiş iyice yıpratabilirsin..

Ben 23 yaşındayım seninki gibi ince telli ver seyrek saçlarım cesaret edip boyamadım hiç.
Kuaförümde tavsiye etmemişti.
Geçen sene bir gaza geldim gittim siyah boya aldım boyadım saçlarımı.
Yakışmasına yakıştı herkes çok beğendi tek beğenmeyen annem :37:
Onada zaten hiç bişey beğendiremiyorum:37:
Boyanın etkisinden mi başka bişeyden mi bilemicem ama saçlarımın dökülmesiyle uğraşıyorum sürekli..
Keşke boyatmasaydım diyorum şimdilerde ama bi kere boyayınca gerisi geliyor.
Diplerden çıkanlar hiç hoş görünmüyor..

Canım boyatmak için henüz yaşın küçük ama benimde saçlarım aynı senin gibiydi boyatınca çok iyi geldi, saç beslendi ve daha bir gürleşti bir dene istersen belki sana da iyi gelebilir...

yaşımın küçük olduğunu hep duyuyorm bu konuda ama ne biliyim bakıyorum herkes bi o renk bi bu renk boyatıyr faln onların saçına hiçbişey olmuyr mu faln diye düşünmeye başladım hatta :D bi tanıdığım fikir almam için burayı önermişti gerçekten iyi bi yermiş:) teşekkürler cevaplarnz için :)

Bende çok heveslenirdim hala heveslenirim ama koyu bi renge boyuyorum bi de açıcılarla falan saçımı açsam heralde kafamda tel kalmaz diye korkuyorum:37:

haha bende o yzden teredddüt ediyorum zaten bi de boyatıp saçım oyuncak gibi olursa annemin dilinden kurtulamam :D ondan dolayı baya kararsız durumdayım :)

keşke yıllar öncesine dönsem senin gibi açık kumraldı :( bence hiç elleme derim canım çünkü sonradan açık kumral yapsan bile aynısı olmuyor yapay duruyor daha çok erken yapıcagın oakdar zaman olucakki bak forumda nerdeyse kaç kişi açık kumral dogal saç yapmak için nerdeyse çırpınıyorlar ama olmaz insanın kendi saçı gibi olmaz :(
ama heves ettiysen herkeze tavsiye ettigim ombre hair diye bir boyamam şekli var altlarından açıyorsun açıcıyla sonra sıkılırsanda kestirirsin olur biter hevesini almış olursun hem güzel doğalda duruyor bence ;)

merhaba canim yaşın genç fakat cok istiyorsan boyat ama onemli olan sunlara dikkat etmek
bir kere
yüzüne uygun bir renk sec senin yerinde olsam tek renk istemem ombre hair tarzi bisey yaptırabilirsin
kuaförünü iyi arastır duzgun bir kuaföre git
birde gözünü korkutmak istemem ama cevremde boyatanların hepsinin saclari kurudu yani boyattıklarına degmedi güzel renkler oldu ama bu sefer saclar yıpranınca bi anlamı kalmadı o yuzden yag ozlu bi sampuan sac kremi ve maske kullan maskenin altını ciziyorum bu cok onemli az ısı kullanmaya calıs birde boyanın akmaması icin ürünler kullanman gerek umarim güzel olur begenirsin sevgiler

cnm daha ufacıksın

dursun saçların bu yaşta boyamaya başlama eminim kendi rengi çok güzeldir

..

zaten artık biçok insan kendi haline bırakıyor saçını kendi rengi çıksın ve doğal rengiyle uzasın diye

Boya saçları mahfediyor..Saçlarda beyazlar başlamadıkça boyanmaması taraftarıyım..Hele 16 yaş saç boyamak için çok erken yavrum...:16:

Back