Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı boyadım

ninadora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
27
0
36
Ankara
kızlar sonunda sacımı boyadım son acıtıgm konuda bır arkadasımızın tavsıyesı uzerıne aldgm syoss altın kumralı ıle boyadım ama soyle bırsye oldu dıpler kendı rengım oldgndan dıpler daha belırgın acıldı uclar ortalar sa rengı kırıldı bunu nasıl dıptekı rengı gıbı yapabılrıım ılk fotograf dıptekı rengım diğerleri yandan ve arkadan bı bakın kızlar nasıl olmus yanı ben dıp rengını daha acık buldum

Casting Crème Gloss
834 Amber Sarı ile boyarsan süper olur ayrıca bu boya amonyak içermediği için kokusu yok ve kalıcı ben 4 ayda bir boyarım memnunum 11,00 tl fiyatı uygun kutunun üstündeki rengin aynısı çıkıyor saça syoss u başkasına boyamıştım zor tutuyor renk ama loreal casting creme gloss serisinden memnunum inan vazgeçemezsin

tatlım tamam bu boyayı alıp deneyımde ama dıplerden baslıcagım ıcın dıpler gene acık olucak barız bellı olurmu kı acaba birde dün boyadım bugun alıp boyasam olurmu

boya aldım :) loreal castıng amber sarı bulamadım ordakı bayanlardan bırı yardımcı oldu ve onun yerıne loreal sublıme mousse dogal sarı 800 ü verdi bakalm denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…