selam kızlar saçımın uclarını kızıl boyarım hep guneste kızıl kızıl parlar ve hosuma gıder.Okul acılmadan boyayayım dedim.Annem yardımcı oldu bu sefer ustlerede bulaştırdı düzeltim bilmem ne derken tüm kafama kızıl sürüldü.Benim sacımın önü seyrek ve oraya çok boya surdugu ıcın ön kısım kıpkırmızı uclarda guneste parlayan bir kızıl oldu.Pazar gunu unıversıteye gerı donucem yanı yarın sacımı duzeltmem lazım kızlar.Saçım normalde kahverengi.Ama bu kızılı kapatıcak ne kullanabilirim.Uçlarında kızıl yansımalar kalabılır sorun degıl fakat kafamın ustu şok edici suan yarısı farklı yarısı farklı.Palette koyu kestaneye ulaştım.Siz ne düşünüyorsunuz siyah harıcınde ne kullanabilirim.
selam kızlar saçımın uclarını kızıl boyarım hep guneste kızıl kızıl parlar ve hosuma gıder.Okul acılmadan boyayayım dedim.Annem yardımcı oldu bu sefer ustlerede bulaştırdı düzeltim bilmem ne derken tüm kafama kızıl sürüldü.Benim sacımın önü seyrek ve oraya çok boya surdugu ıcın ön kısım kıpkırmızı uclarda guneste parlayan bir kızıl oldu.Pazar gunu unıversıteye gerı donucem yanı yarın sacımı duzeltmem lazım kızlar.Saçım normalde kahverengi.Ama bu kızılı kapatıcak ne kullanabilirim.Uçlarında kızıl yansımalar kalabılır sorun degıl fakat kafamın ustu şok edici suan yarısı farklı yarısı farklı.Palette koyu kestaneye ulaştım.Siz ne düşünüyorsunuz siyah harıcınde ne kullanabilirim.Eki Görüntüle 802584
Eki Görüntüle 802585
kızılı hiç bir boya kapatmaz öncelikle koyu kahve tonlarına boya ki kahve kızıla dönsün kısa bir sürede de atar ikisini birden..sakın siyaha boyama daha da rezil olur cünkü siyahtan dönüş imkansız dönersende o saç saç olmaktan çıkar.. ya da bir kuaföre git acilinden uçlar farklı dipler farklıysa bir de beyaza yakın mı duruyor ara ara seçemedim ayrıca mayonez sür diplere fazla dokundurmadan mayonez saçta yeşermeyi önlüyor bir de yıpranmasını renk sabitleyiciliği de var haftada 2 kez yarım saat beklet 2 şampuanda çıkıyor
ısıgın altında cektım ıyıce bellı olsun dıye ondan oyle gorunuyor olabılır canım beyaz yok.Boğazım dugum dugum oldu vallahi evet uçları daha koyu her zaman yaptıgım gıbı dıpler daha acık renk.
ben koleston aşk alevini (3-4 yıl boyamıştım artık saç kırmızı olmuştu) tek seferde loreal excellance kestaneyle kapatmıştım ama saçlarım simsiyah olmuştu, uzatıp kestirerek kurtulabildim o siyahtan...
bence bu saç çok kırmızı değil, açık kestane ya da koyu kahve tonlarıyla kapanır, güneşte kızıl yansımalar olur tabi.
ben koleston aşk alevini (3-4 yıl boyamıştım artık saç kırmızı olmuştu) tek seferde loreal excellance kestaneyle kapatmıştım ama saçlarım simsiyah olmuştu, uzatıp kestirerek kurtulabildim o siyahtan...
bence bu saç çok kırmızı değil, açık kestane ya da koyu kahve tonlarıyla kapanır, güneşte kızıl yansımalar olur tabi.
sağolun kızlar palette kahveyle boyadım bugun koyu oldu bayagı ama sonuctan memnunum ısıkta kızıl yansımalar var ama tamamen kapandı guzel oldu.Boyada cok guzelmıs yumusacık oldu
Eki Görüntüle 803716
sağolun kızlar palette kahveyle boyadım bugun koyu oldu bayagı ama sonuctan memnunum ısıkta kızıl yansımalar var ama tamamen kapandı guzel oldu.Boyada cok guzelmıs yumusacık oldu