Saç Rengi ve Saç Boyama sacımı bal kopugune boyadım sonuc kızıl gıbı bır sey anlamadım

alessi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
41
0
96
Hatay
canlar sacımı bal kopugune boyadaım kızıl kahve gıbı bır sey oldu anlamadım anlayan varsa lutfen yazsıınnnn

önceki rengi neydi saçınızın benimde öyle olmuştu ilk boyadığımda

ben de casting serisinin bal köpüğüne boyamıştım zamanında zeminim de koyuydu sonuç bundan daha koyu bir kızılımsı bir renk...sen hangi markayla boyamıştın cnm zeminin koyu muydu?

zemin koyu ise boya sadece saçı açar o da turuncumsu renkler oluşturur bundan olabilia yada az bekletmişsndr

canlar sacımı neva colorla boyadım 8.32 ile oncesınded e tarcın bakır vardı sonuc bu oldu

canım saçında kızıl tarz renkler olduğu sürece sarı ve tonlarını balköpüğü gb reenkleri elde edemessin.. bunu kuaförler bile yapmakta zorlanıyor bazen... o yüzden öyle olmuştur...

bende saçımı baL köpüğüne boyamayı düşünüyorum.benimde saçım koyu .bu renk mi oLur boyarsam acaba benimkide :44:

Tarçın bakırın üzerine boyanan her açık renk zaten böyle bir sonuç veriyor. Tarçın bakırı kızılla eşdeğer tutuyorum ben. Kızılların üzerinede sarı yapılmaz zaten. Bal köpüğüde sarıya yakın.

bende saçımı baL köpüğüne boyamayı düşünüyorum.benimde saçım koyu .bu renk mi oLur boyarsam acaba benimkide :44:

zeminin koyuysa renk tutmaz cnm ama şöyle yapabilrisn bal köpüğü 8 tonları galiba sen bi kaç ton daha açığını al 10 gibi...

zemin koyu ise boya sadece saçı açar o da turuncumsu renkler oluşturur bundan olabilia yada az bekletmişsndr

Ben Loreal Casting kullandım ve doğal saç üzerinde sürdum.
Şunu da belirleyim benim doğal saçım koyu sarı renktedir.
Buna rağmen, benim saçım de resimdeki gibi kırmızı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…