• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sacımı bakır yapmak istiyorummmmmmmm

ilkyaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
508
0
116
39
Aydın
arkadaslar su an sacım da kızıl var ama aktı biraz .ben bakır yapmak styorum palettenin tarcın bakırını aldım.b arkadasımız bunu altın sarısı veya palettenin renk acıcısıyla karıstırmamı söled.elimde 2 kutu tarcın bakır var.karıstırayım mı tek mi boyayayım.karıstırırsam kaçar kutu yapayım yardım lutfenn.resim koyuyorum saçım bundan biraz daha uzun omuzlarımda.alta da istediğim tonları koyuyorum yardım edin

ya bide lorelın floransa koyu sarı dore bakır kullanan var mı..sacı bakır olanlar yardım edip foto koysun lütfen hemen boyatmak istiyorum bakıra

canım ben hiç anlamam çünkü saçımı boyamıyorum ama şunu demek istiyorum
çok güzel ve çekici yüz hatların var kızılın bütün tonlarını korkmadan yap...özür ..vallahi anlamam ..
ama güzelsin yakışır sana ne yapsan eminim

o taçın bakırın rengi kutudakinden koyu olduğu için rengin açılması bakımından altınsarısı koy demişler içine ki doğru da çünkü bakır renkte hem bakırlık hem dorelik var dore sarı altınsarısı demektir bu arada ekliyim böylece daha sarımsı bir bakır yakalamış olursun ama hangi dore sarı ben de senin gibi bakır istiyordum 7.3 kumral dore birde beauty color un 10M şeftali rengini aldım benim saçım da sarı yarın ikisini de eşit karıştırıp komple boya yapacağım eğer resim ekleyebilirsem koyarım sana da fikir olur

bende saçımı bakır yapıcam yapmak istediğim rengi resmini koyuyorum mutlaka bakmalısın bence çok güzel ben kuaföre sordum bu rengi kızıl bakırla bakırın karışımı dedi en kısa zamanda mutlaka yapıcam

Eklentiler

• $saç rengi.jpg
    $saç rengi.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 251
herkese tesekkürler ..ama burda beauty boya yok ya altın sarıyla tarcını mı karıştırayım yani şimdi

benim saçlarımda bakırdı canım ama şuan aktı we kahwemsi bişi oldu.altında bronz kahwe wardı çünkü...bu renkleri ewde elde etmek zor bence,kuaföre git derim..
ben bu ikisini çok beğendim....

buarada bu da benim saç rengimdi 5 ay önce:(

Eklentiler

• $mezuniyet.jpg
    $mezuniyet.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 205
asmin sacını çok begendim tam olarak numarası ve rengi nedir yardımın için teşekkür ederim

ewde boyamadım.saçımda kolestonun çarpıcı bakırı wardı,onun üstüne yaptırdım...
ewde bakır rengini tutturmak çok zor o yüzden ewde deneme derim.eğer saçında zemin olarak bakıra yakın bi ton warsa üstüne loreal in yeni kataloğunda bi renk war.google a loreal hair color yaz,görsellerde ara,çıkan 3.resimde katalog war.orda 2.sırada soldan ilk resim süper bi renk.dediğim gibi saçında bakıra yakın bi ton warsa bunu deneyebilirsin.ben bu rengi boyamayı düşünüyorum...

yasmin dediğin renge baktım evet benim istediğim renk.ama tam olarak adı ve numaerasını bana yaz boyarsa n da beni mutlaka beni bilgilendir ve resim koy lütfen teşekkür ederim

işte benimde istediiiim saç rengi bunlar
bu rengi elde edebilmek için bakıra boyadım kızıl oldu :umursamaz:
sonra açıldı bu renklerin 2 ton koyusu oldu herkes cok begenio ama ben bu rengi istiorum
bende istiorum yha bu rengi ne yapmam lazım kafamçokkarıştı

Back