Toner -bildiğim kadarıyla mor şampuan?- sarı saçlarda uygulanmıyor muydu? Ufak bir kısmı eklemeyi unutmuşum, saçım istediğimden çok çok daha açık oldu ve yüzüm gri gözüküyor bildiğiniz ve bana hiç de yakışmıyor açık tonlar. Yani benim amacım saçımı koyultmak ama bu sefer bakır yerine kırmızı tonlarında bir kızıl istiyorum. Hangi kızıl tonuna boyarsam saçım tek renk olur, bunu öğrenmek istiyorum. Hatta bir fotoğraf bırakayım istediğim renkle ilgili.once toner uygula bı bak bakalım
ben sacımı actıgımda turuncu oldugunda uygulamıstım. sonra cılek kırmızısı yapmıstım o zaman tutmustu. sımdı boyadan sonra yapmanızdan emın olamadımToner -bildiğim kadarıyla mor şampuan?- sarı saçlarda uygulanmıyor muydu? Ufak bir kısmı eklemeyi unutmuşum, saçım istediğimden çok çok daha açık oldu ve yüzüm gri gözüküyor bildiğiniz ve bana hiç de yakışmıyor açık tonlar. Yani benim amacım saçımı koyultmak ama bu sefer bakır yerine kırmızı tonlarında bir kızıl istiyorum. Hangi kızıl tonuna boyarsam saçım tek renk olur, bunu öğrenmek istiyorum. Hatta bir fotoğraf bırakayım istediğim renkle ilgili.
ay bunu ben de yapayım cok guzel bırenkmıs 55,46 yarım yarım mı katıcazKolleston 4.66 ile 55.46 ikisini karıştırın önce uçlara sonra diplere uygulayın kizili tek renk ile tutturamazsiniz 2 hafta sonra tekrar aynı boyaları uygulayın istediğiniz rengi elde edersiniz
İlk tamamını kullanın sonra ki boyanizda yarı yarıya kullanırsınızay bunu ben de yapayım cok guzel bırenkmıs 55,46 yarım yarım mı katıcaz
Şu an saç boyasına ulaşabileceğim tek yer yakınımdaki parfümeri ve sadece nevacolor'ın tüp boyaları satılıyor. İnternetten biraz baktım, galiba Kolestonun'kilere en yakın numaralar 55.46 ve 4.65 -bu bir tık daha koyu gibi ama en yakını buydu- Sizce bir sorun olur mu? Bu arada teşekkür ederimKolleston 4.66 ile 55.46 ikisini karıştırın önce uçlara sonra diplere uygulayın kizili tek renk ile tutturamazsiniz 2 hafta sonra tekrar aynı boyaları uygulayın istediğiniz rengi elde edersiniz
Saçım tupturuncu, bir etkisi olacağını düşünmüyorumben sacımı actıgımda turuncu oldugunda uygulamıstım. sonra cılek kırmızısı yapmıstım o zaman tutmustu. sımdı boyadan sonra yapmanızdan emın olamadım
Kuaförüm nevacolor asla musterilerime kullanmadım kizilin en güzel tonları kolleston ve Loreal ikisi hem daha kalıcıŞu an saç boyasına ulaşabileceğim tek yer yakınımdaki parfümeri ve sadece nevacolor'ın tüp boyaları satılıyor. İnternetten biraz baktım, galiba Kolestonun'kilere en yakın numaralar 55.46 ve 4.65 -bu bir tık daha koyu gibi ama en yakını buydu- Sizce bir sorun olur mu? Bu arada teşekkür ederim
Sizin söylediğiniz rofle de balyaj da kullanılan sabitlemek için numlexs her boyada uygulanmazen son boya ile renk eşitlemek için cila yapmadınız sanırım. çok az boyayı ılık su ile karıştırıp nemli saça dökü bekletiyorsunuz.
ben evde yapıyorum , yapmadığım zamnlarda eşitsizlik oluyor , yaptığımda eşitleniyor bnce faydası varSizin söylediğiniz rofle de balyaj da kullanılan sabitlemek için numlexs her boyada uygulanmaz
Evet yapmamıştım. Bunu bir araştırayım, teşekkür ederim.en son boya ile renk eşitlemek için cila yapmadınız sanırım. çok az boyayı ılık su ile karıştırıp nemli saça dökü bekletiyorsunuz.
Saçınız hangi renk kizilmi sarimi sizin yaptığınız numlexs değil zaten boyayı sulandirmak numlexs olmaz 1 hafta enfazla 10 gün sonra saçınız yine aynı rengi alır yikadikcaben evde yapıyorum , yapmadığım zamnlarda eşitsizlik oluyor , yaptığımda eşitleniyor bnce faydası var
bakırSaçınız hangi renk kizilmi sarimi
Bakır da yapa bilirsiniz sorun olmaz ama sürekli aynı işlemi yaparsanız saçınız da kuruma kırılma olur dikkat edin içine biraz saç kremi karistirisaniz yumsatir saçınızı
Öyleyse birkaç yere gidip bakayım. Umarım bulabilirim. Bu tonlar olmazsa sadece şarap kızılı da iş görür mü? Çevremde büyük kozmetik mağazası vs. yok -daha doğrusu yürüyüş mesafesinde gratis vs. var ama covid sebebiyle dışarıda uzun süre kalmak istemiyorum- o sebeple pek seçeneğim de yok.Kuaförüm nevacolor asla musterilerime kullanmadım kizilin en güzel tonları kolleston ve Loreal ikisi hem daha kalıcı
Cnm her markada renk tonları değişir numaraları değişir netten verdiğim numaraların fotolarını indirin katalogdaki kizillarla karşılaştırıp en yakın tonları alın ricam ederim canımÖyleyse birkaç yere gidip bakayım. Umarım bulabilirim. Bu tonlar olmazsa sadece şarap kızılı da iş görür mü? Çevremde büyük kozmetik mağazası vs. yok -daha doğrusu yürüyüş mesafesinde gratis vs. var ama covid sebebiyle dışarıda uzun süre kalmak istemiyorum- o sebeple pek seçeneğim de yok.