sakın kestirme bu güzel yüze hersey yakısır ama ben kestirdim pişmanım sürekli sinameki bılmemne bı sürü kür uyguluyorum sapsarı upuzun saçlarım bir kaç arkadaşın gazıyla gitti cok üzüldüm victoria beckam modeli kestirdim evde hiçbişey yapamıyorum kuaföre gidiyorum sürekli yada postiş takıyorum bu sıcakta yine de sen bilirsin
Ben bu tür kazıtmalı uçuk saçları dünyanın en güzel kadını bile olsa yakıştırmıyorum.
saçlarım uzun küt idi benimde...
bir ay önce kestirdim gülben ergenin saçından biraz daha uzun..
çok pişman oldum... çünkü asıl kestirmek istediğim öyle değildi. hatta kuaförle tartıştım çıktım..
sıcaklarda yıka çık rahat ama kendime yüzüme gitmedi bu model
şuan uzaması için hergün yıkıyorum..
bence kestirme saçların çok güzel ve yüzüne yakışıyor..
bence sana küt kesim gider az önce resmine baktımda.. sürekli fön yapmanada gerek yok arada sprey saç şekillendiriciyle dalga yada kıvırcık yaparsan buda hoş olur..
saçı kazıtmayı bende çok istemişimdir ama hiç cesaret bulamamışımdır kendimde
2004te çook kısa erkek saçı gibi kısa şekilde kestirmiştim amakazıtsaymışım keşkee madem okadar kısaltmışken
rihannanın bi modeli vardı onun gibimi düşünüyorsun yoksa? aynanın karşısına geç ve saçının bir kısmını diplerinden tutup sıkıca arkadan tokayla tuttur.. bak bakalım aynadan nasıl duruyor ,güzelmi?
2004den bi fotografın varmı :))
hımm düşünüyorumda yok sanırım..
ama kısacıkta olsa mini sac tokaları bandaları ne bilim taçları vs yinede yakıştırmıştım yani o kısacık saçı bile kendime
2 yıl öncede yine kısacık kestirmiştim(eşimin saç uzunluğu kadar kısa hemde) ..eşim tanıyamamıştı beni
eşimde uzun saç hastası çok sever..beni ölee görünce şoka girdi zavallı
saçlarımdaki boyanın tamamen gitmesini istemiştim oyuzdn kısa kestırmıstım . 2 yıldan berıdırde hiç boyatmıyorum doğal takılıyorum kısaca
kızlarr bendee aylar önce arkası kısa önü uzun kısa küt kestirdim omuzlarımı geçti şimdi saçlarım ama malesef önleri daha çok uzuo arkası yavaştan geliyo napabilirim ben bu saça?
en pratik yol kuaföre gidip hem kırıklarını aldırırsın hemde dersın hepsı aynı boyda olsun dıye biter :)
merhaba eğer saçınızı 50 cm ve üzeri kestirirseniz ve satmak isterseniz almak isterimKızlar saçlarım şuan omzumun biraz altında ve düzleştirmesem dalgalı böyle acayip bi şekli var gerçi ben her hafta düzleştiren biriyim saçımı küt kestirmek istiyorum hani bi yanı uzun bi yanı kısa veya bı yanını kazıtmak lutfen bu konuda bana yardımcı olurmusunuz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?