Saç Kesim Şekilleri Saçımı acil kestirmek istiyorum kızlar aşırı sıkıldım bu saçtan

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Fotoğrafını atabılırmısn

bence sana küt kesim gider az önce resmine baktımda.. sürekli fön yapmanada gerek yok arada sprey saç şekillendiriciyle dalga yada kıvırcık yaparsan buda hoş olur..

saçı kazıtmayı bende çok istemişimdir ama hiç cesaret bulamamışımdır kendimde

2004te çook kısa erkek saçı gibi kısa şekilde kestirmiştim ama kazıtsaymışım keşkee madem okadar kısaltmışken

rihannanın bi modeli vardı onun gibimi düşünüyorsun yoksa? aynanın karşısına geç ve saçının bir kısmını diplerinden tutup sıkıca arkadan tokayla tuttur.. bak bakalım aynadan nasıl duruyor ,güzelmi?

Ben senn şu anki haline baktım kesinlikle saçını kestirme sana bence uzun saç çok yakışır saçın omuzların altında bence omuzlarında küt kestir düz bir şekilde ama makasla kestir omuzlarından biraz yukarıda olsun sonra dümdüz uzasın bence :)

saçlarım uzun küt idi benimde...

bir ay önce kestirdim gülben ergenin saçından biraz daha uzun..

çok pişman oldum... çünkü asıl kestirmek istediğim öyle değildi. hatta kuaförle tartıştım çıktım..

sıcaklarda yıka çık rahat ama kendime yüzüme gitmedi bu model

şuan uzaması için hergün yıkıyorum..

bence kestirme saçların çok güzel ve yüzüne yakışıyor..

Kestirmeyen çok hevesli kestirende bin pişman

2004den bi fotografın varmı :))

2004den bi fotografın varmı :))

hımm düşünüyorumda yok sanırım..

ama kısacıkta olsa mini sac tokaları bandaları ne bilim taçları vs yinede yakıştırmıştım yani o kısacık saçı bile kendime

2 yıl öncede yine kısacık kestirmiştim(eşimin saç uzunluğu kadar kısa hemde) ..eşim tanıyamamıştı beni

eşimde uzun saç hastası çok sever..beni ölee görünce şoka girdi zavallı

saçlarımdaki boyanın tamamen gitmesini istemiştim oyuzdn kısa kestırmıstım . 2 yıldan berıdırde hiç boyatmıyorum doğal takılıyorum kısaca

Ayy yazık adama ya erkeklerin genelinde var bu herhalde babamda saçla oynamayı çok sever dolarda dolar eline :)

kızlarr bendee aylar önce arkası kısa önü uzun kısa küt kestirdim omuzlarımı geçti şimdi saçlarım ama malesef önleri daha çok uzuo arkası yavaştan geliyo napabilirim ben bu saça?

kızlarr bendee aylar önce arkası kısa önü uzun kısa küt kestirdim omuzlarımı geçti şimdi saçlarım ama malesef önleri daha çok uzuo arkası yavaştan geliyo napabilirim ben bu saça?

en pratik yol kuaföre gidip hem kırıklarını aldırırsın hemde dersın hepsı aynı boyda olsun dıye biter :)

merhaba eğer saçınızı 50 cm ve üzeri kestirirseniz ve satmak isterseniz almak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…