Gelinbaşı ve Gelin Tacı sacimi acik birakmak istiyorum

bende düğünde açık maşalı düşünüyorum ama duvak olayı çok düşündürüyor beni nereye nasıl takılacak saçlarım uzun olacağı için duvak nasıl duracak karar veremiyorum

cnm iyi bir kuafor bulursan bi şekilde ayarlıyo benim saçımı önce maşa gibi düzleştirici ile sardı böle saçımın üsüt taraflarını topuz yapar gibi topladı yanlarımı falan güzelce şekilledirdikten sonra duvağımı taktı sonra duvağın üsütne ve altına çıt çıtlarımı taktı çok güzel oldu herkes beğendi..bende endişe ediyodum böle duvak tepemde kalacak die ama çok güzel oldu...artık bu beceri tamamen kuafor becerisine kalıyo ama sen netten araştır...ben ole yaptım kafada tamam dediğim iki modeli aldım kuafore götürdüm oda çıt çıt lazım olduğunu saçlarımın yetmeyeceğini soledi çıt çıtımıda kendi ayarladı ve sonuç süper...bide kuaforun seni anlaması çok önemli ve dinlemesi ole kafasına göre takılmayacak benim en büyük şansın kuoferim 14 yıldır beni tanıyo saçımı neyin nasıl olması gerketiğini ve saç yapımı...bide mutlaka saçlarını prova ettir..sakın bunu atlama düğün günü beğenmedim boz deme şansı olmuyo inasanın

Bende acık düşünüyorum ne yaptın acaba konu sahibi ?

bencede sıcakta sıkıntı yaratabilir :) çok doğal hoş topuzlar var bence abartısız naturel topuzlardan yana kullanın hakkınızı sizin özel gününüz sonuçta <3

evet bende açık yaptırmak istiyorum...ama özensiz gibi görünmesinide istemiyorum...
tupuk resmini koyabilir misin merak ettim...bende duvak nereye nasıl olur hayal edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…