Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımdaki turunculukları nasıl giderebilirim? (resimli)

ee sonu iyi oldu inşallah yoksa hala turuncu musun :)

Hayır tabiki =) Ben o renqi qörür qörmez hemn siyah bir boya alıp yeniden saçlarımı boyadım bir süre öyle kaldım 1 ay kadar.Çünkü sonu turuncu olmaya varan 2 qünlük saç boyama maceramdan sonra saçlarım oyuncak bebek saçına döndü. =) Sonra kuaföre qidip istediqim renqi yaptırdım.

Bence saçlarını kurtarmanın en zararsız yolu bu siyaha boya birkaç qün öyle kal ve kuaföre qit :)

igora 9.5-1 rengini yuzde 2lik oksıdanla karıştırıp tonlama yapman gerek.boşa yıpratma daha fazla saçını gereksiz yere .düşük oksıdan saçını yıpratmaz .

küllümango senin saç hakkında bilgi ve deneyimine güvenen pek çok kişi yorumu okudum
2 lik oksidan koyultmaz dimi saçı ben çok bilgisizim bu konuda
9 luk koysam daha açık olur dimi
yıpranmadan geçtim artık bi düzgün sarı olayımda razııyım
bu saç neler gördü neler :)

yuzde 9 luk saçı açmak için kullanılır. saçın zaten çok açık . boşuna yıpratırsın. elinde kalır saçın . yüzde 2 lik sadece boyanın saça tutunması için gerekli oksıdan yuzdesi . saçını koyulaştırmaz veya açmaz. igora 9.5-1 rengide açık mavi gibi bir tonda. saçındaki çiğliği alır . koyulaştırmaz .

igora 9.5-1 nemli saça max. 15 20 dk uygulanıyormuş. ama sürekli kontrol edersen daha iyi olur. istediğin tona geldiğinde hemen yıkarsın. kutunun üzerinde 1:2 oranı varsa 2 kutu oksidasyon koyman lazım. tonlayıcılarda yüksek volume oksidasyon kullanmana gerek yok.
aşağıdaki videoda kız igora 9.5-1 kullanmış, gerçi extradan mor şampuan kullanıyormuş ama renge bak istersen belki yardımcı olur
YouTube

Son düzenleme:

igoayı buldum.bana yüzde dokuzluk oksidan verdiler.acaba biraz su ve bunu karıştırsam olur.
çiğ bir sarı ve turunculuk var.

elindeki ıgora 9.5-1 rengiyse yuzde 9 luk oksıdanın içine su yerine saç kremi koyabılırsın.oksıdanın seviyesini düşürür. saçına tonlama yapacaksın çünkü .

teşekkür ederim.evet igora %9,5-1 platin sarısı sandre ile boyadım.hazırlarken boya masmavi bir renkte oldu.gerçekten matlaştırıcı bir tonmuş.açtırmanın verdiği turunculuk ve çiğlik gitti.şu renk oldu:

şuan bende aynısorunu yaşıyorum ...
saçlarımı açtırdım bugün ve üzerine yoğun küllü boyandı saçım küllü koyu sarı oldu ama turunculuklar
ne yapabilirim ..araştırıken nette bu yazıyı buldum..
sarı saç boyayıpta turuncu oluyor diyenlere çözüm!

[TD="align: center"][/TD]

saçlarınızı evde sarıya boyadıgınızda yada gölgeli saçlarınızın diplerini boyadıgınızda saçlarınız hafif turuncu, bakır arasına kayıyorsa bu yazıya dikkat!

saçlarım sık gölge yani sarı, saç diplerimi sarının tüm renklerine boyasamda hep bir turunculuk oluyordu. çıragan sayanının kuaför kısmında calışan bir tanıdıgımdan aldıgım tiyolarla bu sorundan kurtuldum ve sizlerle paylaşmak istedim. ilk başta dip boyasından başlayalım, sarı saçlıysanız ve dipleriniz koyu renk ise dip boyanızı 9.1 küllü sarı alıyorsunuz. boyanızı hazırladıktan sonra içine 2-3 kaşık su ve çok az saç kremi koyuyorsunuz ve yanlızca diplere sürüp 15 dk bekletiyorsunuz. daha sonra dipten saç uçlarınıza doğru tarakla tarayıp 10dk daha bekliyorsunuz. bu sayede aralarda gölgeler oluşacak. oksidan cok güçlü oldugu için bu turunculuk oluyormuş. su ve saç kremi ise bu yogunlugu ayarlıyormuş ve gerçektende açık kumral bir renk oluyor ve turuncumsu renkten eser kalmıyor.

saçlarınızın sarı tonundan memnun değilseniz ve komple sarıya boyamak istiyorsanız. direk boyadıgınızda yine tam istediğiniz sarıyı yakalamanız mümkün değildir. yapmanız gereken en acık istediğiniz sarı boyayı alıyorsunuz. bu 12 cok acık sarı olabilir. komple saçınıza sürüp gereken süre kadar bekliyorsunuz ve yıkayıp, durulayıp, kurutuyorsunuz. daha sonraki işlem ise yine 9.1 küllü sarı,2-3 kaşık su ve saç kremi ile diplerinizi sürüp 10 dk. bekletiyorsunuz. daha sonra saçınızın her yerine hızlı bir şekilde sürüp,taradıktan sonra bir 10 dk daha bekletip saçınızı duruluyorsunuz. loreal in yeni boyalarının içinde saçınızın zarar görmemesi için serumlar var. gerçektende koruyor ama sarı saçın bir dezavantajı varki illaki yapranır ve kurur. bunun içinde her duştan sonra saç bakım serumlarını kullanarak saç bakımınızı yapabilirsiniz. işte hepsi bu kadar
bu bilgiler benim işime yaradı, umarım sizede yararlı olur

sonuç ise bu şekilde olucak

alıntıdır.

koleson 11.1 de güzel yapıyor sonradan akıyor ama ilk başta sapsarı oluyor ben her ay yavaş yavaş açıyorum boyamın içine 1 çay kaşığı oriel katıyorum güzel oluyor şu an saçlarım Wilma elles gibi (CAROLİN)

platin kullan canım turunculukları en güzel o açar marka öneremiyorum eski kayınvalidem kuafördü ve saçın kolay açılmasını kızıllık turunculuk olamamasını sağlamak için platin kullanırdı kaliteli bi markayla güzel sonuç alırsın sonrasında fotoları bekliyorummmm

arkadaşlar giderebildiniz mi turunculukları?
bende konu atım resimlerim var aynı dertteyim...

Exicolor 1001 ve %40 lık açıcıyı sürüp cila tarzında düşünüp renk durumuna göre 15dk bekletip yıkarsanız turuncuğa elvada dersiniz kızlar.
Artık oryal ile saçıma folyo folyo müdahale ettirmek istemediğim için kuaförüm boyaya az miktar oryal ekleyerek açıyor saçımı.
İllaki ilk dip boyada biraz turunculuk oluyor bende bu boyayla çözdüm o turunculuğu

Selam forumun üzerinden baya gecmis ama inşallah sorumu görüp yanıtlarsın, sacim kullu koyu sariya boyuyorum güya kullu ama herdefasinda kızıllık oluyo bu luocolorda sanırım p02/nv gri renkli dolayı kullansam boyamin üstüne güzel bı grimsi kullu olurmu ki bilgin varmi şimdiden teşekkür ederim....

Evet evde saç açma işini ben de yaptım..Gerçekten biraz çılgın olmak gerekiyor...Çok kötü oldu yaktım..ama bana tavsiyede bulunan kuaför arkadaş uzaktaydı ve saçlarımın yapısı tam bilmediğinden süreyi tutturamadı..Bikaç gün bereli gezdim..Neyse kuaförde birkaç gün sonra küllü sarıyla acık sarıyı karıştırıp boyadılar...öyle turunculuk da kalmadı ..

ya ban ne yapim aynı dertteyim saçlar tost şeklini aldı ama hala turuncular açılmadı .:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…