Saçımdaki turunculuk:((

rica ederim, kuaför malzemeleri satan dükkanlardan veya internetten alabilirsiniz internette turuncu giderici boya diye arama yaparsanız birçok satış yeri çıkıyor
canim ben 4 ay once rofle yaptirmistim.turunculuk var bazi yerlerde. o dedigin urun sonradan sade olarak kullanilirmi??

rica ederim, kuaför malzemeleri satan dükkanlardan veya internetten alabilirsiniz internette turuncu giderici boya diye arama yaparsanız birçok satış yeri çıkıyor
boyle bi urun olmasi cok guzel . bende denicem.bu sonradan sade olarak kullanlirmi acaba.4 ay once rofle yaptirdim ve turunculuk var biraz

canim ben 4 ay once rofle yaptirmistim.turunculuk var bazi yerlerde. o dedigin urun sonradan sade olarak kullanilirmi??

Hayır canım ürünü tek başına kullanamazsın yemyeşil bir saç çıkar ortaya bu bahsettiğim ürünü saç boyasının içine fındık kadar ekleyip kullanmalısın hatta miktarı çok iyi ayarlamak gerek yoksa saç yeşile döner

ben de saçımı koyu kahveye boyamıştım ilk siyah durmuştu sonradan siyahlığın yerini kızıl bi ton aldı ben de kuaföre boyattım 7.1 ve 6.o ı karıştırıp uyguladılar ama bu sefer de karamelimsi bişey oldu aktıkça turunculuk oluştu.. Kuaföre para verene kadar kendimiz iki üç kez denesek daha iyi sonuç alırız heralde

Back