• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımdaki gölgeyi kapatmak icin kalıcı çözüm nedir

Gulperi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2007
471
18
623
Diğer
Merhabalar. Saclarıma golge yaptırdım ama ıstedıgım gıbı olmadı.Kuafor ısrarla dogal gunesde acılmıs gıbı duruyor dese de bazı yerlerı cok acık oldu bence. 1 kere boyattım koyulassın barı dedım. Renk guzel oldu ama gene akdı gıttı.

Sımdı yıne gozume batıyor.Ne yapmam lazım bılen varmı. Yada kac kere daha boyatmam lazım

Palette kahve kopugu moda oldu sanırım golgelı saca uygulanırsa nasıl durur sızce

Yorumlarınızı beklıyorum

Tesekuurler

Yokmu bana fıkır onerebılcek uff yaaa

Tesekkurler yınede :43:

Canım, kalıcı çözümü bu:
1. Bütün saçını açıcı ile açtırırsın ve sonra istediğin renge boyarsın.
Aksi taktirde gölgeli saçlar her zaman daha açık olacaktır.

2. Saçı uzayınca kesersin.

Geçmiş olsun.

bende röfle yaptırmıştım sonra sıkıldım kuaförüme kapattırdım üzerine bir çikolata kahvesi süppper oldu:21: ve 2. boyamaya tamamen kapandı zaten ilk boyamadada kapanmıştı tek çaresi çikolata kahve kalıcı çözüm, açıpda yıpratma saçını zaten açılmış yanar elinde kalır saçların :20:

benim saçlarım koyu kestane ikikere röfle yaptırdım uçları iyice beyaza dödü ve saçlarım çok yıprandı tekrar röfle yaptırmak iztemedim saçlarımda baya uzadı 4 santim filan işyerimdeki arkadaşlar kahve köpüğü boyat dedi kuaföre sordum orialle açarız dedi istemedim platte kahve köpüğü aldım evde boyadım herkes çok beğendi yokandıkca aktı röleli yerler biraz açıl ama ışıltılı durdu 1veya 2 hafta sonra tekrar boyayacağım iyikide boyamışı :64::64::64::64::64::64::64:

Back