Oryal kullanmadan koyu renk boyadan kurtulamazsınız önce oryalle kusturup sonra üzerine istediginiz rengi uygulaya bilirsinizArkadaşlar merhaba yeni üye oldum çok büyük bi sorunum var ben bundan 4 ay önce saçlarımı çikolata kahveye boyadım ama çok koyu oldu 2 ay sonra kardeşim bana sarı bi boya aldı bununla boyarsan koyuluğu açılır dedi ama saçlarımın dibi sarı gibi turunculasti ama boyalı kısımda hiç bir değişiklik olmadı ve şimdi o sarı diplerde aynı kaldı ama pula oldu saçım şimdi o sarı boya akar mi akmazsa da o çikolata kahve boyayı nasıl akıtabilirim lütfen yardımcı olun.
Sari istiyosan acicidan baska care yok. Boya ustune sari tutmaz illa sari diyosan diplerin fazla uzamadan yapman lazim renk farki fazla olmasin. Akitmak icin beyaz sabun dene ama fazla biseyde bekleme.Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum çok büyük bi sorunum var ben bundan 4 ay önce saçlarımı çikolata kahveye boyadım ama çok koyu oldu 2 ay sonra kardeşim bana sarı bi boya aldı bununla boyarsan koyuluğu açılır dedi ama saçlarımın dibi sarı gibi turunculasti ama boyalı kısımda hiç bir değişiklik olmadı ve şimdi o sarı diplerde aynı kaldı ama pula oldu saçım şimdi o sarı boya akar mi akmazsa da o çikolata kahve boyayı nasıl akıtabilirim lütfen yardımcı olun.
Yok ben sarı istem8yorum sari boyanın akmasini istiyorumSari istiyosan acicidan baska care yok. Boya ustune sari tutmaz illa sari diyosan diplerin fazla uzamadan yapman lazim renk farki fazla olmasin. Akitmak icin beyaz sabun dene ama fazla biseyde bekleme.
Cikolata kahveden memnunsan ayni boyadan sur. O turunculugu daha koyu tonlar kapatir. Ama sen cikolatakahvedende memnun degilsin anladigim kadariyla. Kahvenin tonunu sarilarla kiramazsin. Ayni ton tek renk daha acik kahve istiyosan volumu dusuk oksidasyon kullanman lazim.Yok ben sarı istem8yorum sari boyanın akmasini istiyorum
Açtırman lazim.Uçtan başlayıp dibe dakika tutulmaliArkadaşlar merhaba yeni üye oldum çok büyük bi sorunum var ben bundan 4 ay önce saçlarımı çikolata kahveye boyadım ama çok koyu oldu 2 ay sonra kardeşim bana sarı bi boya aldı bununla boyarsan koyuluğu açılır dedi ama saçlarımın dibi sarı gibi turunculasti ama boyalı kısımda hiç bir değişiklik olmadı ve şimdi o sarı diplerde aynı kaldı ama pula oldu saçım şimdi o sarı boya akar mi akmazsa da o çikolata kahve boyayı nasıl akıtabilirim lütfen yardımcı olun.
Ne yapmam lazım hiç bilmiyorum dipler altın sarı altlar koyu kahve çok berbat duruyorAçtırman lazim.Uçtan başlayıp dibe dakika tutulmali
İnşallah bebis vardır hayırlısı ilede kucağına alırsınYok ben sarı istem8yorum sari boyanın akmasini istiyorum
Paedon cn yaa yanlış yere yazdımİnşallah bebis vardır hayırlısı ilede kucağına alırsın
Kuaföre gitmeyeceksen koyu boyu gitsin yapacak bir sey yokNe yapmam lazım hiç bilmiyorum dipler altın sarı altlar koyu kahve çok berbat duruyor