Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımda ki boya nasıl akar?

mistyfair

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2020
125
123
29
Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum çok büyük bi sorunum var ben bundan 4 ay önce saçlarımı çikolata kahveye boyadım ama çok koyu oldu 2 ay sonra kardeşim bana sarı bi boya aldı bununla boyarsan koyuluğu açılır dedi ama saçlarımın dibi sarı gibi turunculasti ama boyalı kısımda hiç bir değişiklik olmadı ve şimdi o sarı diplerde aynı kaldı ama pula oldu saçım şimdi o sarı boya akar mi akmazsa da o çikolata kahve boyayı nasıl akıtabilirim lütfen yardımcı olun.

gecmis olsun bol bol beyaz sabunla ,kepek sampuaniyla ,yada karbonatla yikarsan rengin aktigini soylerler ama fazla birsey bekleme en fazla 1 2 ton ..

Oryal kullanmadan koyu renk boyadan kurtulamazsınız önce oryalle kusturup sonra üzerine istediginiz rengi uygulaya bilirsiniz

Sari istiyosan acicidan baska care yok. Boya ustune sari tutmaz illa sari diyosan diplerin fazla uzamadan yapman lazim renk farki fazla olmasin. Akitmak icin beyaz sabun dene ama fazla biseyde bekleme.

Sari istiyosan acicidan baska care yok. Boya ustune sari tutmaz illa sari diyosan diplerin fazla uzamadan yapman lazim renk farki fazla olmasin. Akitmak icin beyaz sabun dene ama fazla biseyde bekleme.
Yok ben sarı istem8yorum sari boyanın akmasini istiyorum

Yok ben sarı istem8yorum sari boyanın akmasini istiyorum
Cikolata kahveden memnunsan ayni boyadan sur. O turunculugu daha koyu tonlar kapatir. Ama sen cikolatakahvedende memnun degilsin anladigim kadariyla. Kahvenin tonunu sarilarla kiramazsin. Ayni ton tek renk daha acik kahve istiyosan volumu dusuk oksidasyon kullanman lazim.

Açtırman lazim.Uçtan başlayıp dibe dakika tutulmali

Profesyonel el girmeli.Simdi sana 20 ile akit diyecem ama nasil yapacaksın bilemedim.Kuafore git en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…