- Konu Sahibi mimilicious
-
bence ambalajsız satılan doğal zeytinyağı sabunlarını kullan.5-6 YIKAMADAN sonra saç alışıyor.Saçta ne elektirklenme,ne yağlı his,ne kepeklenme kalıyor.Üstelik saçı yumuşatıyor ve acayip parlatıyor.Ama PAZARLARDA ve ya AKTARLARDA SATILAN zeytinyağı sabunu kullan.Biliyorum çünkü diğerleri işe yaramadığı gibi saçı mahvediyor.Sabunda şampuan gbi köpürtmüyor ama sonucu binlerce kat mükemmel.Çünkü günde yüz tel dökülen saçlarım en fazla günde on tel dökülüyor.Annem evde sinir oluyordu.Bu saç konusunda benden çok çeken var mı bilmiyorum.Ama ben felaket dertlydm.Üstelk saçlarım hep birbirine karışıyordu taradığım halde.Şimdi gayet güzel.Ama bu sabunu kullanan hayatından şampuanı çıkarmalı.Ben şahsen çıkardım ve bir daha asla şampuan kullanmam.Saç derim eskisinden daha sağlıklı.Ama %100 doğal zeytnyağı sabunu şart diğerleri uyduruk.
iyi gelmemiş olabilir canım,
ben de normalde ısıtılmış zeytin yağı maskesi yapıyorum çok memnunum ama geçen ay şampuanımın içine çam terebentin, zeytin yağı badem yağı kayısı yağı falan koyup karıştırmıştım
o şampuanı bitirene kadar canım çıktı, hem kokusu perişan etti beni hem de saçım elektiriklendi kafama yapıştı garip oldu,
ben de tresana döndüm geri ohh be bir daha şampuanıma birşey karıştırmam
o karışım yağın markasıyla ilgili de olabilir tabi, saç tipiniz dipten normalde yağlıya dönükse o yüzden iyi gelmemiş de olabilir
bir de bakım yağlarında mucize etki beklememek gerek
oh ya tek değilmişim gerçekten :) Bırak mucize etkiyi ters tepti resmen bende!! Aynı senin gibi elektriklendi saçım her bi tel ayrı biyerde falanYukarda da dedim aldığım karışıma bi baktım sağlık bakanlığı onayı yok!! Acaba badem yağı zeytin yağı ve yumurta sarısını karıştırıp yapcaktım yapsammı? Zaten gitti saç.. Birde zeytinyağını nası ısıtıyodun?
ben bir miktar zeytin yağını cezvede ısıtıp nemli saçıma sürüp boneyle sarıyorum en fazla yarım saat sonra yıkıyorum canım,
ama bir yerde okuduğuma göre saç bakım yağlarını benmari usulü ısıtmak daha iyiymiş
bir de bitkisel yağlar söz konusu olduğunda benim güvendiğim bir marka var onunkileri almaya dikkat ediyorum, karden duymuşsundur belki.
hmm karden evet duydum galiba komiliye de iyi demişler ama ben zeytinyağını da aktardan almıştım küçücük bişe nası yetcekse bademle karıştırcam. O da işe yaramazsa artık yağ faslı kapanmıştır benim için
komiliyi de ben önermiştim canım
aktarlarda satılan diğer bitkisel yağları o söylediğim markadan almaya özen gösteriyorum
ama zeytinyağı komili tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?