- Konu Sahibi mimilicious
Benim saçım uzun boyama-açma seansları sonrası baya bi berbat olmuştu. Kıvırcık olan saçlarım açıldı. Banyoda boyalı saçlara özel şampuan ve maske kullanıp çıkıncada serum uyguluyordum baya memnundum. Sonra burdan okuduğum ve dışardan duyduğum kadarıyla yumurta,yağ karışımlarının saçlardaki mucizevi etkisine inanıp gittim içinde çam esansı,zeytin,fındık,ceviz,papatya,portakal,biberiye,mersin,ylang,menekşe,buğday,ısırgan,sarımsak,hindistan cevizi ve jojoba yağları bulunan bi karışım aldım boyalı saçlar için.Saçıma masaj yaparak yedirdim birde yumurta çırpıp saçıma sürdüm saçımı poşetle kapadım 2 saat böyle bekledim arada da fön tuttum saçıma işlesin diye.Yıkadım. Kurudu. Kendi kendime sanki daha kötü oldu dedim çünkü kabardı elektriklendi tuhaf oldu. Sonra sabahta kardeşim ve annem aynı şeyi söyledi. Bugun de saçımı fönletmeye gittim çünkü saçım keçe gibiydi. Kuaförüm saçına nolmuş böyle dedi fırçaya dolaşıyodu. Ben normalde saçıma sıcak fön bile tutmuyodum zaten yıpranmış diye acaba dedim saçımı 1 kere fönletmiştim bu uygulamadan önce ondanmı oldu kuaför bu kadar olmaz fön yüzünden dedi. Ordaki kızda bende uyguladım öyle şeyler bitek ben beğenmedim sanmıştım dedi. Şimdi kızlar fönmü sizce yıprattı çünkü saçlarım baya kötüydü. Yoksa bu yağlar bana gelmedimi nedir bu. Birde o karışım dışında sürerim diye badem ve zeytinyağı almıştım sürmeye korkuyorum şimdi!!! Ne diyosunuz?