• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri saçıma sürmediğim kalmadııı erkek modeli kesik yeni bi yöntem buldum işee yaradııı :)

mistero35

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
616
28
298
İzmir
kızlar öncelikle hepinize selamlar bilgisayarım bozulduğu için yazamıyorum şimdi arkadaşımdan yazıyorum ve resminide koyucam saçlarımın yarın falan...

ağustosun sonunda sinamekiye başladım 8 hafta yaptım 2 hafta ara oldu yarım cm anca uzadı saçım bu arada eylülün sonunda sarıdan koptu saçlarım bende cinnete varıp yanık yerlerden kesip kızıl boyadım... sonra şu barcelinodan aldım 2 günde bir onu sürüyorum şampuanıma çam terebentin attım ayrıca zeytinyağı menekşe yağı hint yağı susam yağı badem yağı sarmısak yağı yılan yağı karıştırdım aktar söyledi bunlarıdaiğrenç kokuyo ama.. onuda uyguluyorum... amaaaa tamam sağlıklı ööyle aman aman bi uzama yok uzuyo çok şükür bundan 3 yıl öncede böyle vakaya uğramıştım 2 ay entele kullanmıştım saçımı uzatmıştı ama çok dökmüştü ve alarji yapmıştı şimdi korktuğum için yapmıyoruuum veee netten bi formül buldum bugün 7.g veee oo milim milim uzayan saçım 3 günde belirgin uzadı resmen elimde mezure ölçüyorummm geçen hafta 5 buçk cm olan saçım şuan 7 cm toplamda :D eylülün sonunda kesmiştim dip boyam geldii yaniii formüüülümüzz şuuuu

civan perçemini 1 litrelik suda kaynatın ben entele gibi yaptım 2 bardak elma sirkesi 3 bardak suyla kaynattım içine barcelino yağının yarısını attım ve öteki karışım yağının yarısını attım vee biii tutamda sinameki attım beklettim fısfıslı bi şişeye koydum sabah kalktığım gibi saç diplerimee sıkıyorum hep evde olduğum için sorun olmuyo beklettiğim kadar bekletiyorum saçımda 1 haftada bu kadar farketti battı balık yan gider dedim o zehirli enteleyi bile sürdüm hepsini karıştırıp süreym dedim ne kaybederim sonuç buu 1 haftada 2 cm :D diplerimin resm,nide koyucam yarın fln koyabilirsem görürsünüz kızlar :D vee dökülen saçlarım 1 haftadır hiç dökülmüyoo inşallah böyle giderde hiç olmazsa aralığa kadar çeneme iner bu saçlarr çıtçıt bile takamıyorum :(((

bende aynı durumdayım senle:33:sarıdan kopunca erkek gibi kestirdim çokta hoşuma gitti ama uzatmak istiyorum tabi civan perçemini uygulasam sadece olmazmı ki?:26:

kızlaar pek takan olmamış bu konuyu ama aynı şekilde devam ediyorum haftada bir bunu yapıyorum sarmısaklı şampuan kullanıyorum 2 hafta oldu turplu suyada başladım ve sanki gerçekten dahada hızlandı uzaması bide yazın aldığım bronzlaşmak için havuç yağı ve içnde karışm olan yağlar vardı onuda kafama boa ediyorum :) ben çok memnunum resmimi koyabilsem koyucam ama koyamıyorum maaalesef ama civanperçemi bi mucize... şuan ön taraftaki saçlarım gözümden aşağısına iniyo okdr uzamasına imkan yoktu kaşımı geçmiyodu bile... bu konuyu açtığımda....

Back