• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçıma renk önerir misiniz(RESİMLİ)

$Snapshot_20120820_3.JPG
Dilşad canım saçlarımı sarı ile elegan kahveyi karıştırarak boyadım arife günü:)
en son şimdi böyle saçlarım fena olmadı gibi en azından ara ara olan goldluk gitti:)
sence ben bi daha ki sefere yine sarı elegan kahve biraz da içine tarçın bakır katsam
karamel elde edebilir miyim

Son düzenleme:
kızlar ben çarşıdan tüp boya aldım
daha yeni boyadım saçlarımı ama tam olmayan yerler
için aldım boyayı
ama oksidasyon almayı unutmuşum sadece boyayı sürsem ne olur_??

Eki Görüntüle 492557
Dilşad canım saçlarımı sarı ile elegan kahveyi karıştırarak boyadım arife günü:)
en son şimdi böyle saçlarım fena olmadı gibi en azından ara ara olan goldluk gitti:)
sence ben bi daha ki sefere yine sarı elegan kahve biraz da içine tarçın bakır katsam
karamel elde edebilir miyim

cnm anlaşılan karamel istiyorsun hiç gerek yok iki renk karıştırmana direk 2 kutu palette deluxe altın karamel al boya şuanki renginin üzerine güzel bir karamel çıkar yada syossun altın karameli paletteninkini bulmak zor şuanki renginide beğendim hoş olmuş :7:

kızlar ben çarşıdan tüp boya aldım
daha yeni boyadım saçlarımı ama tam olmayan yerler
için aldım boyayı
ama oksidasyon almayı unutmuşum sadece boyayı sürsem ne olur_??

oksidan olmadan boya saçına işlemez ki tutmaz boşuna boyama cnm oksidanı al öyle boyarsın :7:

cnm anlaşılan karamel istiyorsun hiç gerek yok iki renk karıştırmana direk 2 kutu palette deluxe altın karamel al boya şuanki renginin üzerine güzel bir karamel çıkar yada syossun altın karameli paletteninkini bulmak zor şuanki renginide beğendim hoş olmuş :7:
tamam canım tşk ederim şuan biraz dursun saçlarım boyama yapacağımda dediklerini alıp boyayacağım
biraz daha uğraşırsam saçlarım elimde kalacak gibi:(

oksidan olmadan boya saçına işlemez ki tutmaz boşuna boyama cnm oksidanı al öyle boyarsın :7:
canım oksidasyonun 6 sı 9 u ne anlama geliyor ben hep 6 lık kullanıyorum

açık kumral yada açık küllü kumral denemelisin güzel renkler
teşekkür ederim canım önerin için

6 lık koyu renkler için kullanılır canım açık renklerde ise 9 luk kullanılır:))

Son düzenleme:
cnm 6 koyu ve orta tonlar için ama 9 açık sarı ve tonları için açıcı özelliği vardır sen tüp alıyorsan alıcağın rengin karşılığındaki oksidanı al ona dikkat et 6 yerine 9 alırsan olmaz :7:

Back