Eki Görüntüle 483101
kızlar bu tam olarak ne renk
Merhaba, karamel tonlarında dusundugunuzu yazmıssınız, ben bugun saçımı karamel bal köpüğü karısımına boyattım guzel bır renk oldu. Ayrıca. kuafor.me yazıp googlede arattırın aynı adla bir site çıkıyor orada sordugunuz soruları kuafor cevaplıyor mesela uste resımde hangı renk boya kullanıldıgını sormussunuz bence resmı oraya ekleyıp sorun. Ben de bahsettıgım bu sıteyı yenı kesfettım oldukça faydalı.
Merhaba, karamel tonlarında dusundugunuzu yazmıssınız, ben bugun saçımı karamel bal köpüğü karısımına boyattım guzel bır renk oldu. Ayrıca. kuafor.me yazıp googlede arattırın aynı adla bir site çıkıyor orada sordugunuz soruları kuafor cevaplıyor mesela uste resımde hangı renk boya kullanıldıgını sormussunuz bence resmı oraya ekleyıp sorun. Ben de bahsettıgım bu sıteyı yenı kesfettım oldukça faydalı.
bakır rengi bence
canım bilemedim durdukça hoşuma gitmemeye başladı bu renk
teşekkür ederim saol:)
Site adresı vermek yasak olduğu için ismini yazdım zaten site adı da aynı googleye yazınca ilk sırada çıkıyor site bir çok kişi ünlülerin saç renklerini sormuş kuaför tek tek cevaplamış ben çok faydalı buldum.acaba sitenin adını söylermisiniz ?
Site adresı vermek yasak olduğu için ismini yazdım zaten site adı da aynı googleye yazınca ilk sırada çıkıyor site bir çok kişi ünlülerin saç renklerini sormuş kuaför tek tek cevaplamış ben çok faydalı buldum.
tatlım istediğin renk bnm de hoşuma gittisaçlarımı yeni boyadım, akmış tarçın bakırdı altın parıltıliı bal ile boyadım ama hayal kırıklığı... anlayacağınız civ civ gibi oldum:)Eki Görüntüle 484106 böyle birşey oldu hatta böyleEki Görüntüle 484126 .... ben ise böyle bir renk istiyorumEki Görüntüle 484129 nasıl ulaşırım bu renge fikri olanlar lütfen yazsın kızlar,teşekkürler şimdiden
Ben önce sarıya boyadım sonra açık kahveye boyadım bahsettiğin renkte saçım
Eki Görüntüle 492132 kahve köpüğü boyayabilirsin cnm.benim saçlarımda sarıydı üstüne bu renk boyamıştım.yıkadıkça biraz daha açıldı senin istediğin renk gibi bişey oldu.ama kendi fikrimide söylemek istiyorum bence koyu renkler dene.benim denemediğim renk kalmadı en sonunda siyah yaptım saçlarımı ve dünya varmış diyorum :)
voila nında kahve köpüğü çok güzel!
tamam tatlım teşekkür ettim:öpüyorumyanaktan:Benim saçım kahverengiydi önce açılsın diye 1 ay arayla iki kere sarıya boyadım daha sonra açık kumrala boyadım ve resimdeki gibi şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?