Saç Rengi ve Saç Boyama Saçıma renk önerir misiniz(RESİMLİ)

Merhaba, karamel tonlarında dusundugunuzu yazmıssınız, ben bugun saçımı karamel bal köpüğü karısımına boyattım guzel bır renk oldu. Ayrıca. kuafor.me yazıp googlede arattırın aynı adla bir site çıkıyor orada sordugunuz soruları kuafor cevaplıyor mesela uste resımde hangı renk boya kullanıldıgını sormussunuz bence resmı oraya ekleyıp sorun. Ben de bahsettıgım bu sıteyı yenı kesfettım oldukça faydalı.

acaba sitenin adını söylermisiniz ?

teşekkür ederim canım hemen bakıyorum

acaba sitenin adını söylermisiniz ?
Site adresı vermek yasak olduğu için ismini yazdım zaten site adı da aynı googleye yazınca ilk sırada çıkıyor site bir çok kişi ünlülerin saç renklerini sormuş kuaför tek tek cevaplamış ben çok faydalı buldum.

saçlarımı yeni boyadım, akmış tarçın bakırdı altın parıltıliı bal ile boyadım ama hayal kırıklığı... anlayacağınız civ civ gibi oldum:) böyle birşey oldu hatta böyle .... ben ise böyle bir renk istiyorum nasıl ulaşırım bu renge fikri olanlar lütfen yazsın kızlar,teşekkürler şimdiden

tatlım istediğin renk bnm de hoşuma gitti ama hiç anlamam renkten
inşallah bilen arkadaşlar uğrar konuya:)

kahve köpüğü boyayabilirsin cnm.benim saçlarımda sarıydı üstüne bu renk boyamıştım.yıkadıkça biraz daha açıldı senin istediğin renk gibi bişey oldu.ama kendi fikrimide söylemek istiyorum bence koyu renkler dene.benim denemediğim renk kalmadı en sonunda siyah yaptım saçlarımı ve dünya varmış diyorum :)

kahve köpüğü yoktu canım 2 yere gittim ama yoktu
bende elegan kahve aldım birde sarı artık inşallah güzel olur
renk hoş olmazsa aklımda kahve köpüğü yapıcam teşekkür ederim

Benim saçım kahverengiydi önce açılsın diye 1 ay arayla iki kere sarıya boyadım daha sonra açık kumrala boyadım ve resimdeki gibi şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…