bence biraz daha koyu sarı, doğal kızıl olabilir hani şu zencefil rengi gibi olanlar benim inanılmaz hoşuma gidiyo.. çok koyulaştırma bence ne güzel açık renk saçların var. Hatta benim favori renklerimden biri bu Eki Görüntüle 478538
açık kumral güzel olabilir bence :)
teşekkür ederm canım tam kumral renk bu oluyor sANırım :)şöyle bir renk buldum çok hoşuma gitti..sana da yakışır bence..
renk açık kumral sanırım..içinde bakırlık fln yok gibi geldi bana
teşekkür ederm canım tam kumral renk bu oluyor sANırım :)
yok canım kumral bundan koyu oluyor..şunun gibi sanırım
(yalnız herkes tahmin ediyor kimsenin net bilgisi yok)
tam bilemiyorum ama o renk çok güzel gelmedi bana, şu aşağıdaki nasıl
"Ashley Tisdaley küllü kumral saçı" denmiş
Bende böyle bir renk istiyorum saçımı 3 ay önce boyatmıştım ama turuncular aktı aktı çok az kaldı açık kumrala boyasam yeşillenme yaparmı sizce
saçların cok yıpranmış görünüyor..tek renge boya ve hatta koyu olabilir,saçlarının dinlenmesi acısından...
hmm anladım canım
"Ashley Tisdaley küllü kumral saçı'' biraz daha koyu ben sarıyı tamamen kapatmak istemiyorum
tamamen sarıda kalmak istemiyorum karışık oldu ya
açık kumral değil de küllü renkler yeşermeyi önlüyor
diye biliyorum
canım foto gözükmüyor bendekoyu sarı istiyorsun o zmn..senin ilk gösterdiğin resimde koyu sarı saç aralara karamel gibi duruyordu ama emin değilim..(bir de şöyle bişey var açık kumral yaparsan zaten 4-5 yıkamada açılmaya başlayacaktır iyice sarıya yakın olacaktır..)
sana renk arıyorum diye ben renk değiştiricem çok hoşuma giden saç renkleri buldum bak mesela bu
nedir bu renk? küllü açık kumral mı oluyor acaba
babos benmde saçımda bakırlık vardı küllü kumral yaptım sorun olmadı..2küllü kumral sonra açık küllüye döndüm gayet iyi şimd
i yeşillenme fln yapmadı bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?