• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçıma renk önerir misiniz(RESİMLİ)

firmus

bu dünya hepimizin!!!
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
676
2
26
Konya
kızlar saçlarım bu halde dipleri de geldi şuan ki sarı tonunu
hiç beğenmedim kaza sonucu oldu:(
bana önereceğiniz saç tonu var mı karamel ve kumral tonlarında

Eklentiler

• $Snapshot_20120621_1.JPG
    $Snapshot_20120621_1.JPG
    31,3 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
Sarıya aşık bi insandım ben taki dün başıma gelenlere kadar bir daha asla sarışın olmam.
Dip rengine yakın bi renge boya bidahada boyama. Depresyondayım ben.

tatlım hazır bu kadar açtırmışken çok koyu renk istemiyorum :(
sarıdan da nefret ettim biraz karamel biraz kumral o tonda
istiyorum

bence biraz daha koyu sarı, doğal kızıl olabilir hani şu zencefil rengi gibi olanlar benim inanılmaz hoşuma gidiyo.. çok koyulaştırma bence ne güzel açık renk saçların var. Hatta benim favori renklerimden biri bu $carmen-aub-589x780.jpg

bence biraz daha koyu sarı, doğal kızıl olabilir hani şu zencefil rengi gibi olanlar benim inanılmaz hoşuma gidiyo.. çok koyulaştırma bence ne güzel açık renk saçların var. Hatta benim favori renklerimden biri bu Eki Görüntüle 478538

tatlım bu saç tonu çok güzel bayıldım:16:
çok koyuda değil tam aradığım renk tonlarından biri
ne renk acaba bu tam olarak kuaföre boyatacağım ama
tam da güvenemiyorum renk konusunda ona

şöyle bir renk buldum çok hoşuma gitti..sana da yakışır bence..

rachel-lefevre-blonde-curly-hair-color+%25281%2529.jpg

renk açık kumral sanırım..içinde bakırlık fln yok gibi geldi bana

Son düzenleme:
Bende böyle bir renk istiyorum saçımı 3 ay önce boyatmıştım ama turuncular aktı aktı çok az kaldı açık kumrala boyasam yeşillenme yaparmı sizce

yok canım kumral bundan koyu oluyor..şunun gibi sanırım
(yalnız herkes tahmin ediyor kimsenin net bilgisi yok :9: )

attachment.php

tam bilemiyorum ama o renk çok güzel gelmedi bana, şu aşağıdaki nasıl

2008sacmodelleri13.jpg

"Ashley Tisdaley küllü kumral saçı" denmiş

hmm anladım canım :9:
"Ashley Tisdaley küllü kumral saçı'' biraz daha koyu ben sarıyı tamamen kapatmak istemiyorum
tamamen sarıda kalmak istemiyorum karışık oldu ya:9:

Bende böyle bir renk istiyorum saçımı 3 ay önce boyatmıştım ama turuncular aktı aktı çok az kaldı açık kumrala boyasam yeşillenme yaparmı sizce

açık kumral değil de küllü renkler yeşermeyi önlüyor
diye biliyorum

saçların cok yıpranmış görünüyor..tek renge boya ve hatta koyu olabilir,saçlarının dinlenmesi acısından...

evet haklısın saçım çok yıprandı ama tatlım
o kadar açtırmışken koyu kahve siyah tonlarını
yaptırmak istemiyorum zaten bi daha açtırmaya kalksam
saç kalmayacak:(

hmm anladım canım :9:
"Ashley Tisdaley küllü kumral saçı'' biraz daha koyu ben sarıyı tamamen kapatmak istemiyorum
tamamen sarıda kalmak istemiyorum karışık oldu ya:9:

koyu sarı istiyorsun o zmn..senin ilk gösterdiğin resimde koyu sarı saç aralara karamel gibi duruyordu ama emin değilim..(bir de şöyle bişey var açık kumral yaparsan zaten 4-5 yıkamada açılmaya başlayacaktır iyice sarıya yakın olacaktır..)

sana renk arıyorum diye ben renk değiştiricem çok hoşuma giden saç renkleri buldum bak mesela bu

Amber-amber-heard-800807_400_600.jpg

nedir bu renk? küllü açık kumral mı oluyor acaba

açık kumral değil de küllü renkler yeşermeyi önlüyor
diye biliyorum

babos benmde saçımda bakırlık vardı küllü kumral yaptım sorun olmadı..2küllü kumral sonra açık küllüye döndüm gayet iyi şimdi yeşillenme fln yapmadı bende..

koyu sarı istiyorsun o zmn..senin ilk gösterdiğin resimde koyu sarı saç aralara karamel gibi duruyordu ama emin değilim..(bir de şöyle bişey var açık kumral yaparsan zaten 4-5 yıkamada açılmaya başlayacaktır iyice sarıya yakın olacaktır..)

sana renk arıyorum diye ben renk değiştiricem çok hoşuma giden saç renkleri buldum bak mesela bu

Amber-amber-heard-800807_400_600.jpg

nedir bu renk? küllü açık kumral mı oluyor acaba

babos benmde saçımda bakırlık vardı küllü kumral yaptım sorun olmadı..2küllü kumral sonra açık küllüye döndüm gayet iyi şimd
i yeşillenme fln yapmadı bende..
canım foto gözükmüyor bende:(

Back