Saçıma kına yakmak istiyorum ama kararsızım

Iraaa

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
1
0
29
Merhaba arkadaşlar benim saçlarım kuaförün dediğine göre kızıl kahve. Normalde açık kahve gibi gözüküyor normal ışıklı bir ortamda bile arada turunculuklar olduğu belli oluyor güneşe çıkınca da turuncumsu kızılımsı bir renk gibi gözüküyor, ben komple kızıla dönmek istiyorum bunun için kına yakmak istedim ama annem pek taraftar değil benimle yararı çok olsa da zararlı saçın erken beyazlar tarzı şeyler söyledi zaten kararsızdım iyice kafam karıştı kına ve boya haricinde nasıl bir yol izleyerek doğaldan kızıllaştırabilirim? Bir arkadaşım kestane renk kına alıp içerisine soğan kaynatıp suyunu katıyor onun kınayı kızıllaştırdığını söyledi bunlarla ilgili bilgileriniz var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Neden kına yakmak yerine normal boyatmıyorsunuz?
Hep merak etmişimdir bunu?

Kına bence gerçekten çok kötü.
Tabi bu benim şahsi fikrim.
Söktürmek çok uzun sürüyor.

Boya da bence yapma. Çok aşırı beyazım va diye boyadım. Gittikçe azdı. ayda bir saçımı boyatmak zorunda kalıyorum artık

Kına saçı beyazlatmaz bu yanlış inanış. Tam tersine saçın soğanından itibaren besler. Ama kına yapıldığı zaman boya ile başka bir renge dönmek cok zor. Sıkılan renk değişimini seven biri isen hiç kınaya bulasma git istediğin tonlarda boya al ve boya.

Bence Boya yapmaktansa Kına daha iyi diye düşünüyorum.. Doğal ve güzel olur

kınadan sonra
boyamak istediginizde çok zorlanirsiniz
mesela istenilen bir renk tak tutmuyor kınadan sonra
boyatin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…